Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ginkgo-Sas: már berendezték a szobákat
2010. április 12.

Júliusban próbaüzemmel indul a négycsillagos Ginkgo-Sas Szálloda Hódmezővásárhelyen. Az 1,3 milliárd forintból épülő hotel 65–70 százalékban elkészült, az udvari épületben már teljesen bebútorozták a lakosztályokat.

Az eredeti ütemterv szerint halad, s a tervezett próbaüzem előtt három hónappal már 65–70 százalékban elkészült a 90 szobás, 180 férőhelyes, négycsillagos Ginkgo-Sas Szálloda, amely magánberuházásként 1,3 milliárd forintból épül tavaly év eleje óta Vásárhely belvárosában. A szállodaépítést az Európai Unió 378 millió forinttal támogatta. Kendi Imrétől, a SK Sas Projekt Kft. egyik ügyvezetőjétől a delmagyar.hu megtudta: az építésen a csúcsidőben egyszerre 120–150-en dolgoznak. – A magyar gyakorlattól eltérően tartani is tudjuk az eredeti ütemtervet, azaz a szálló júliusban próbaüzemmel indul, s augusztustól már várja a vendégeket.

A Fekete Sas Szálló közvetlen szomszédságában épülő új hotel két épülete közül elsőként a belsőt, az udvar felőlit húzták fel. Az itt lévő, bebútorozott szobák már készen állnak a vendégek fogadására. A szakemberek zöme jelenleg a külső, a Zrínyi utca frontján lévő épületrészen dolgozik. Már itt is a festési, burkolási és az épületgépészeti szakipari munkák folynak. (delmagyar.hu)

forrás: www.turizmusonline.hu