Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Debrecen Turisztikai Kártya
2010. április 10.

A Debrecen Turisztikai Kártya (DTK) számos kedvezményt nyújt a Kártyatulajdonosoknak és hozzátartozóinak Debrecenben és Hajdú-Bihar megye egész területén. A DTK így Hortobágyon, Hajdúszoboszlón és más megyei településen is hozzásegíti tulajdonosát a takarékos üdüléshez, sőt néhány távolabbi helyszínen is, mint például a Tisza-tavon és Tokajban is kedvezményeket biztosít.

A Debrecen Turisztikai Kártya (DTK) kiemelt partnere a Magyar Turizmus Kártyának (Hungary Card)! A DTK-val 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a Magyar Turizmus Kártyát, ugyanakkor a Magyar Turizmus Kártya tulajdonosai az arra kijelölt értékesítési pontokon -50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a DTK-t!

A Debrecen Turisztikai Kártyát és Partnereit bemutató kiadványban részletesen megismerkedhet azokkal a szolgáltatásokkal, amelyeket a kártya felmutatásával, vagy a kártyához tartozó szelvénytömbben található szelvény leválasztásával a múzeumokban, szórakozóhelyeken, szálláshelyeken, éttermekben, borozókban, fürdőkben, állatkertben, ajándékboltokban, sport- és wellness központokban, az állatkertben és a jégcsarnokban, illetve közlekedés során kedvezményesen vehet igénybe. A felsorolt kedvezmények érvényesítéséhez legtöbbször elegendő a kártyát felmutatnia vagy a szelvénytömbben lévő szelvényt leválasztania. A szolgáltatások igénybe vétele előtt, kérjük, jelezze, hogy Debrecen Turisztikai Kártyával rendelkezik. A kártya által biztosított kedvezmények más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze.

A kedvezményadók folyamatosan bővülő körét a www.iranydebrecen.hu oldalon naprakészen megtekintheti.

Az Elfogadóhelyek 2010 katalógus tartalmazza a több, mint 100 elfogadóhely bemutatását

Értékesítő helyek:
 
  • Tourinform Iroda (Debrecen, Piac u. 20. Tel: 52/ 412- 250)
  • Tourinform iroda (Hortobágy, Petőfi tér 5-7. Tel: 52/369-140)
  • M3 Archeopark (Polgár, M3-as autópálya Polgár leágazásánál)
  • DKV Jegypénztár (Debrecen, Petőfi tér)
  • Egyes kedvezményelfogadó helyek (érdeklődjön a Tourinform irodában, Piac u. 20.)


forrás: Debreceni Tourinform Iroda

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Debrecen
Magyarország