Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Megnyílt az Aqua-Palace vízipalota Hajdúszoboszlón
2010. március 10.

A fedett élményfürdő fejlesztéssel Hajdúszoboszló egész évben egyedi, magas színvonalú, változatos szolgáltatásokkal várja az üdülni vágyókat, kielégítve minden korosztály igényeit.

Az Aqua-Palace élményfürdő 15000 m2-en, 1600m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas. Az egész évben üzemelő létesítmény Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa részeként jött létre, közvetlen összeköttetéssel a gyógyfürdővel és a stranddal. A 4,8 milliárd forint értékű beruházást a Hungarospa Zrt. az Európai Unió 2,25 milliárd Ft támogatásával valósította meg. A 2008 júniusában elindult fejlesztés célja, hogy Hajdúszoboszló nemzetközileg is elismert fürdővárossá, dr. Pávai Vajna Ferenc geológus, a hajdúszoboszlói gyógyvíz felfedezőjének szavaival élve „világfürdővé” váljon. A fejlesztés révén nemcsak bővül a város turisztikai kínálata, nő a vendégforgalom, csökken a szezonalitás, hanem fokozódik Hajdúszoboszló befektetési vonzereje is.

Az Aqua-Palace vízipalota 3 épületrészből (élményfürdő épület, szörf épület, squash épület), valamint egy új stand bejáratból áll. Az élményfürdő épületben fürdővilág, gyerekvilág, szauna világ, uszoda és privátfürdők létesültek. A fürdőszolgáltatásokat sok-sok wellness és fitness szolgáltatás, vendéglátó egységek egészítik ki. Az élményfürdő egyediségét a kisgyermekes családoknak nyújtott Magyarországon egyedülálló kínálat, a 2 pályás víziszörf, a különböző korokat és helyszíneket megidéző egyedi, exkluzív élménymedencék adják. A nemzetközi kínálatban immár egyedülálló fürdővel dicsekedhető Hajdúszoboszló megdönthetetlenül áll a hazai idegenforgalmi ranglétra előkelő 2. helyén Budapest után.

forrás: www.turizmusonline.hu