Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Új szárnnyal bővül a zalakarosi Hotel Venus
2009. december 17.

A zalakarosi háromcsillagos szálloda jövőre már négycsillagos szobákkal is és új szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

A Venus Hotel - jelenlegi formájában - mintegy 8 éve kínálja wellness-üdülő szolgáltatásait Zalakaroson. Nyolc esztendő után a szálloda arculata megért a változásra. Ezért a hotel tavaly megkezdte az új, immár ¬négycsillagos, mélygarázzsal is rendelkező APHRODITE szárny építését, mely több mint 30 új lakosztállyal gazdagítja a szálloda kínálatát. Egy év múlva, 2010 decemberében már az új APHRODITE&VENUS név alatt köszöntik a vendégeket. Az új szállodai szárnyban squash-pálya is helyet kap majd.

A két szárny közül az APHRODITE "Premium", a VENUS viszont változatlan "Classic" árakkal fog üzemelni. Az Aphrodite szárny szobáinak belsőjét antik tematika szerint alakítják ki, akárcsak a 2009 év végén nyíló, római kori stílusban kialakított, freskókkal díszített élményfürdőt.

Az ókor és a reneszánsz lakomáit idézi - szintén már ez év végétől - új éttermük, széles és ízletes választékával, svédasztalos reggeli, és vacsora, valamint a'la carte típusú ebédkínálatával. Mint wellness hotel nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges és kalóriákban szegény táplálkozásra. Három szakácsuk és a konyhai személyzet egyik erőssége, hogy a legváltozatosabb, akár népies ételeket és a számtalan házi süteményt is teljes kiőrlésű, bio- és zsírszegény alapanyagokból alkotják meg.

2011-től tervezik megvalósítani azt a pályázatukat, melynek keretében a hotelben vendégeskedő gyermekek számára a közeli Garabonciás biofarmon honfoglaláskori jurtatábort, valamint múzeum- panoptikumot építenek. A jurtatábor nappali elfoglaltságot kínál a gyermekeknek. Lesz palánkvár /persze várostrommal/, íjászat és-íjkészítés, lovaglás, népvándorlás-korabeli kézművesség, öltözködés, sütés-főzés. A múzeumban makettek és egy "Feszty-körkép"-hez hasonlatos történelmi tabló segítségével mutatják be honfoglaló eleink életét, természetesen szakképzett személyzet segítségével.

A felnőtt vendégek számára rövidesen könyvtár-DVD-tárat is biztosítanak. A nagykorú vendégeknek lesz lehetőségük ókori ékszerkészítésre, fegyver-és hajó makettezésre, medencében vívott tengeri csatára, ásatási játékra /a "leletek" hazavihetőek/. A játékos "történelemórák" hitelességéről itt is szakember gondoskodik.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Zalakaros
Magyarország