Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Újra indul a Balatoni Nyár
2008. június 10.

A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Televízió Zrt. együttműködésében idén másodszor valósul meg a Balatoni Nyár című műsor, amely június 7-től egészen augusztus végéig minden nap aktuális Balaton-parti hírekkel, programajánlókkal és érdekes riportokkal jelentkezik a Híradó után öt percben.

A műsor minden nap friss információkat nyújt a Magyarország első számú nyaralóhelyén zajló eseményekről, valamint programajánlatokkal, ötletekkel segíti a „Magyar tengernél” nyaralókat, illetve a tóhoz készülő utazókat. Az aktualitásokról, a pontos és első kézből származó információkról a Magyar Televízió kitelepült stábja és a tó körül cirkáló riporterei gondoskodnak, akik a pécsi, szegedi és miskolci körzeti stúdió munkatársaival közösen készítik a műsort. A Balatoni Nyár stúdióját ezúttal Balatonaligán, a kikötő mellett alakítja ki a köztévé, ahonnan – kétheti váltásban – Csorba Viktória (31) és Gmoser Zoltán (30), a Híradó riporterei köszöntik a képernyő előtt ülőket.

A hét legfontosabb eseményeivel, információival – a tavalyi évhez hasonlóan – az érdeklődők idén is hetente többször a Híradó keretein belül is megismerkedhetnek. A tavalyi műsor rendkívül sikeres volt: 2007-ben 116 helyszíni riportot, 174 programajánlót és 50 élő Híradó bejelentkezést láthattak a nézők a nyár folyamán. A napi ötperces magazint esténként közel hétszázezren kísérték figyelemmel.

forrás: www.turizmusonline.hu