Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nyitnak a balatoni kempingek
2008. április 18.

A hétvégétől hat kempingjében várja a vendégeket a Balaton körül kempinghálózatot működtető Balatontourist Zrt., majd május 23-ig sorra nyit a társaság másik tíz, piacképes egysége is.

Az SCD Holding érdekeltségi körébe tartozó turisztikai vállalat tavaly óta bérbe adva, franchise rendszerben működtetik a Balaton körüli kempingeket, amellyel kapcsolatban kedvezőek voltak a próbaszezon tapasztalatai.

A Balatontourist kempingjeiben a több évig tartó forgalomcsökkenés után tavaly megfordult a trend. A vendégéjszakákban 3 százalékos növekedést regisztráltak, ezen belül a belföldi turisták száma 10 százalékos emelkedést mutatott. A vállalat tulajdonában lévő négy, nagyobb fejlesztés előtt álló egység zárva marad addig, ameddig megfelelő színvonalú, piacképes szolgáltatásokat nem tud nyújtani. A társaság a jelenlegi tervei szerint hosszútávon kilenc kemping eredeti funkcióját kívánják megtartani. Az idei kínálatát a tengerpartokon hagyományos, de a Balatonnál újdonságnak számító szolgáltatással bővíti a Balatontourist a korszerű wellness-szolgáltatásokkal felszerelt, új, 46 szobás siófoki Club 218 apartman-házában. (Balaton.hu/Metro)

forrás: www.metro.hu