Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hévíz: folytatódik a tó megújulása
2008. március 26.

Várhatóan ebben az évben újul meg a Hévízi tó déli bejárati épülete és szintén idén valósul meg a tóközép felé vezető fedett folyosók rekonstrukciója.

A több ütemben megvalósuló fejlesztés keretében megújultak és új funkciót kaptak a fürdőépületek. A tó közepén lévő téliesített épületből az öltözők kikerültek a déli, illetve a nyugati oldalon lévő bejáratokhoz, ezáltal a tó közepén egy 2 500 négyzetméteres fürdőház jött létre. Kialakult egy olyan fürdőtér, amelyet télen és nyáron is használhatnak a vendégek. Ezen kívül alkalmas állófogadások, koncertek rendezésére is.

A felújítás I.A ütemében elkészült középső fürdőépületet a vendégek 2006. március közepétől vették használatba. A II.A ütem során elkészült gyermekmedencét és az északi épületet 2006 júniusától bocsátották a vendégek rendelkezésére. A mostani felújítás alatt is egész éven át üzemel a fürdő, az átalakítás alatt álló épületrészek balesetmentesen lezárt, körülkerített területeken zajlanak, a vendégek nyugalmának megzavarása nélkül.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Hévíz
Magyarország