Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ön Budapestet választaná?
2008. március 20.

Joggal merül fel a kérdés, amikor ismét egy felforgatott város képei járják be a világot. Miért választaná Budapestet egyetlen egy turista is a jövőben, hiszen annyi nyugodt, gyönyörű város van még, ahol bármikor biztonságban töltheti szabadságát családjával?

Fekete László ügyvezető (BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht.) levelében kiemelte, hogy a kiélezett nemzetközi versenyben még az ilyen negatív események nélkül is rendkívül nehéz feladat Budapest versenypozíciójának erősítése. A március 15-i és a korábbi hasonló rendzavarások pedig végleg alááshatják a fővárosi turizmus jövőjét.

Az ügyvezető emlékeztet arra, hogy a 2006-os októberi utcai események után több mint 7 hónap kellett a turizmus talpra állításához, s most, mikor ismét növekedésnek indult a budapesti vendégforgalom, megint történik valami! A marketingszakemberek és a turizmusban dolgozó több százezer ember folyamatos szélmalomharcot vívnak, hiszen évek alatt felépített vállalkozásuk, s egész Budapest imázsa egyetlen éjszaka alatt összeomolhat, s ezáltal munkahelyek, megélhetések, és Budapest gazdaságának egésze kerülhet veszélybe.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország