Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bormarketing a fellegekben
2008. február 03.

Elismert magyar pincészetek boraival újította meg kínálatát a Malév repülőgépei fedélzetén.

A fehér-, vörös- és desszertborokat, valamint pezsgőket a légitársaság 34 ország 53 célállomására közlekedő mintegy napi 120 járatán kínálják a Malév légiutas-kísérői a javarészt külföldi utasoknak. A januártól megújult borkínálatot a légitársaság a legnagyobb, Boeing 767-300 típusú gépének fedélzetén Tompa Imre szakújságíró segítségével mutatta be a sajtó képviselőinek.

A Malév hagyományosan nagy gondot fordít arra, hogy utasainak jó minőségű magyar borokat kínáljon, és ezzel a minőségi hazai borok jó hírét terjessze világszerte. Az idén január elején megújult borkínálatba hat fehér-, négy vörös-, két desszertbort, valamint két pezsgőt választott a légitársaság. A minőségi magyar borokat a business utasoknak bármely napszakban, míg a turista utasoknak a 10.00 óra után induló járatokon kínálják. Egy járatra egyszerre hétfajta bor és egyfajta pezsgő kerül felkészítésre, a business osztályon két-két fajta vörös és fehérbor, egyfajta desszertbor és pezsgő, míg a turista osztály kínálatában egy-egy fajta fehér és vörösbor szerepel. A tendernyertes borok folyamatosan váltják egymást a fedélzeten, ezzel is változatosabbá téve a légitársaság borkínálatát.

A Malév utasai összesen 291 ezer palack bort és pezsgőt fogyasztottak a fedélzeten 2007-ben. A legtöbb, 160 ezer palack (120 ezer liter) a vörös borból fogyott, míg a fehérborból összesen 91 ezer palacknyit (68.250 liter) szolgáltak fel.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország