Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hamarosan indul a Mikulásvonat
2007. november 07.

Miskolc és Lillafüred között 2007-ben is zakatol a Mikulásvonat, amelyen november 26. és december 19. között utazhatnak a gyermekek, akiknek a program nem csak egy hétköznapi utazást jelent a kisvasúton, hanem felejthetetlen élményt a Mikulás varázslatos világában.

A 2006-ban Miskolc városa által Nívódíjjal elismert rendezvényen a gyermekeket a lillafüredi "Mesebirodalom" kapujánál maga a Mikulás várja, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy interaktív mesejátékba vonják be őket.

Az egyórás játék során a gyermekek különböző mesefigurákkal találkozhatnak, játékos feladatokon segíthetnek a bajba jutottaknak. Természetesen minden gyermek mikuláscsomagot kap a zenélő kincses ládából, majd visszautaznak Miskolcra. A program időtartama utazással együtt kb. 2 óra.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőségük nyílik a csoportosan utazóknak (20 fő fölött) előzetes jegyvásárlásra. A szervezők arra kérik azok a szervezetek, akik különkocsit, vagy akár egy egész vonatot szeretnének lefoglalni, hogy igényüket mihamarabb jelezzék. Bővebb információ a www.mikulasvonat.hu weboldalon érhető el.

forrás: www.turizmusonline.hu , további info: http://www.mikulasvonat.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Miskolc
Magyarország