Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A Dél-Dunántúli régió lett Magyarország klassz helye
2007. október 14.

Október 9-én, éjfélkor lezárult a TV2 Magellán című ismeretterjesztő műsorában meghirdetett Klassz hely játék sms-szavazása.

A nézők úgy döntöttek, hogy az ország kilenc turisztikai régiója közül a Dél-Dunántúl érdemli meg a "Magyarország klassz helye" címet.

A sorozattal a Magyar Turizmus Zrt. célja a belföldi turizmus élénkítése, a régiók turisztikai kínálatának minél szélesebb közönséggel történő megismertetése volt. A bemutatásra kerülő nevezetességek, tájak, szórakozási lehetőségek kiválasztásában a nemzeti turisztikai marketingszervezet szakemberei segítették a televíziós csatorna munkatársait, annak érdekében, hogy a szombati adásokkal minél többeket belföldi kirándulásra csábítsanak.

Csütörtökön a Magellán stábja újra ellátogatott a Dél-dunántúli régióba, hiszen a sorozat utolsó, október 13-án látható adásában Szebeni István "Magyarország klassz helyéről" köszönti majd a nézőket. A Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, dr. Róna Iván tegnap délután ünnepélyes keretek között átadta a Dél-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság vezetőjének, Hegyi Zsuzsannának az elismerő oklevelet.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a nyertes régiót kiemelt promóciós támogatásban részesíti jövő évi tevékenységében. Dr. Róna Iván továbbá ajándékkal köszönte meg Vujity Tvrtko riporternek és Pásztori Dóra paraolimpikon aranyérmes úszónak, a leglelkesebben kampányoló dél-dunántúli személyiségeknek a régió népszerűsítése érdekében végzett tevékenységüket.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Magyarország