Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Szállodanyitó parti Balatonfüreden
2007. február 20.

Február 15-én tartották a négycsillagos balatonfüredi Hotel Silver Resort Wellness és Konferencia Szálloda hivatalos megnyitóját.

Bognár Árpád, a beruházó-kivitelező Swietelsky cég ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta: Barna Tibor, a ház jelenlegi tulajdonos-igazgatója háromszor kereste meg őket különféle balatonfüredi pályázási ötlettel. Két sikertelen pályázatot követően, a harmadik sikerrel zárult, ennek eredménye a most nyíló, gyönyörű ház. A szállodát Barna Tibor és felesége, Rádóczy Andrea (aki szakmai hírnevét a Danubius-lánchoz tartozó Hotel Annabella és Hotel Marina értékesítési igazgatójaként alapozta meg) vezeti.

A szállodában 58 standard, medium és plus kategóriájú, erkélyes, Balatonra néző panorámával rendelkező szoba, valamint luxuskategóriájú apartman és 8 lakosztály várja a vendégeket. A szálloda vezetői idén 50 százalékos töltöttséget várnak. A hotel egyik különlegessége, hogy a férőhelyek száma időszakonként 17 szobával is bővülhet, mivel a ház egyik felét eladták, és a szálloda alkalmanként visszabérli a szobákat a tulajdonosoktól.

A szállodához tartozó, 50 hajó fogadására alkal mas yachtkikötőt várhatóan az idei vitorlázási szezon során adják át. A hivatalos megnyitó ünnepséget Zsédenyi Adrienn koncertje zárta.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország