Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Agia Napa

Általános leírás

Larnacától 40 km-re található Aya Napa. Az egykori halászfalu mára szép nyaralóhellyé fejlődött. Fehérhomokos, kristálytiszta vizu, lassan mélyülő tengerpartja feledhetetlen nyaralást ígér a napfény és a vízi sportok "szerelmeseinek". Aya Napa ideális nyaralóhely, ahonnan megnyugodva és élményekkel feltöltődve térhetünk vissza.
Étkezés

A természet és a tenger sokszínusége mellett a környék hangulatos éttermei és tavernái azok, amik idecsábítják a turistákat. Esténként a központban szinte nem is lehet választani, hogy melyik tavernába vagy tengerparti bárba térjünk be.
Egyéb

A környező falvakban számos kisebb érdekes templom és kápolna található. Agia Napa híres csodálatos strandjairól, hosszú homokos partok, mindezek csábítják az európai turistákat. A legkülönfélébb sportolási lehetőségek, mint vízisí, surf, ejtőernyő, jetski, vitorlázás, kenu és búvársport lehetőségek.
Agia Napán egész évben a legkülönbözőbb ünnepek sora szórakoztatja a turistákat. Áprilistól szeptemberig minden vasárnap délután tartanak a városban valamilyen rendezvényt, térzene, néptánc, ének szórakoztatja a nézőket a Seferis téren.