Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Malcesine

Általános leírás

A Garda-tó keleti partján fekvő Malcesine megőrizte középkori jellegét. Egyike a környék legelegánsabb és legjobban ellátott helyeinek, ahol a vitorlázás és a szörfözés számít a legnépszerűbb sportnak. A kis kikötő, a terek, boltokkal teli utcák, bárok és festői éttermek varázslatos hangulatot kölcsönöznek az óvárosnak. Száznál is több hotel, több mint 300 apartman, számos kiadó szoba, villa és kemping várja a vendégeket. Az egész éves kellemes mérsékelt időjárásnak köszönhetően bármikor meglátogathatjuk „Európa botanikus kertjét”, a Mount Baldo-n. A városból libegővel juthatunk fel a hegy tetejére. Télen a libegő sífelvonóként üzemel. Több mint 11km-nyi változatos nehézségű síterep várja a téli sportok kedvelőit. Kerékpározók számára rengeteg útvonal áll rendelkezésre a hegyek és a tó között.
Ajánljuk

Feltétlenül látogassák meg a viharos történelmű Scaliger kastélyt, ahonnan a kilátás is lélegzetelállító. Említést érdemel még a S. Benigno és Caro kolostor, valamint a S. Stafano Parish templom is. Érdemes kipróbálni a libegőt, amely Malcesine-t köti össze az 1778m magas Tratto Spino csúccsal. Az izgalmas út kb. 15 percig tart, de az élmény felejthetetlen marad.
kapcsolódó ország
Olaszország
Olaszország ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: