Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Nago-Torbole

Általános leírás

Nago-Torbole a Garda-tó északi csücskénél található. Torbole közvetlenül a parton fekszik, míg Nago néhány km-rel távolabb. Nago különleges hangulatú, régi városközpontjában található a XIII. századi San Vigilio Parish templom, a XVIII. századi barokk szentháromság templom és Antonio Gazzoletti költő egykori háza. A tóval szemben található, XIX. században épült erődök ma turisztikai célokat szolgálnak.
A Sarca folyó torkolata mellett húzódó festői szépségű Mount Baldo, a mérsékelt klíma, a változatos környezet, a kirándulási, túrázási lehetőségek, a tópart, a Rovereto pályaudvar és a Brenner autópálya közelsége teszik Torbolét és Nagot népszerűvé a turisták körében. Az állandó szélnek köszönhetően a tó ezen része mindig alkalmas vitorlázásra és szörfözésre. Ez a szakasz a motoros vízijárművek elől lezárt, egyedül a tó partján lévő helységeket összekötő hajó közlekedik. A „Conca d’oro”, a „Torbole della colonia pavese” és „Villa Cian” strandok szélesek és gondosan karban tartják azokat. Olyan sportokra is van lehetőség, mint például sziklamászás, túrázás, kerékpározás, tenisz, minigolf, stb. A hely tökéletes választás mindazok számára, akik a csendet és a nyugalmat kedvelik, illetve akik a kalandot és a szórakozást keresik.
Ajánljuk

Érdemes felkeresni a torbolei S. Andrea templomot, a La Busatte parkot, a Santa Lucia völgyet és az Óriások katlanja nevezetű mészkősziklákat.
kapcsolódó ország
Olaszország
Olaszország ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: