Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00
Foglalás
590
Buszjegy
Oslo buszjegy (Oslo, Norvégia)
*** válasszon ***
A számlázási adatokat csak akkor kitöltenie, ha a foglalás megvalósulása esetén nem a saját nevére kéri a számlát.
   
A buszjegyek foglalása 4 lépésből áll:  
 1. Ha kiválasztotta az elképzelésének legmegfelelőbb utazási dátumot és célállomást, most elkészítheti utazásának ajánlatkérő nyomtatványát és tájékoztatást kap arról, hogy az Ön által kiválasztott utazás pontosan mennyibe fog kerülni, esetleg milyen kedvezmények illetik meg (pl. diákigazolványra).

  A pontos kalkulációhoz szükségünk lesz az Ön és az Önnel utazók adataira is, mivel például különböző korkedvezményeket vehet igénybe. Kérjük, hogy a szükséges adatokat pontosan adja meg, mivel az elkészített dokumentum alapján kollégáink, amennyiben a megadott járaton van szabad férőhely, előzetes foglalást készítenek az Önök részére.


 2. Miután elküldi nekünk jelentkezési lapját a rendszer egy automatikus választ küld Önnek. Ezt célszerű kinyomtatni és megőrizni, mivel minden adatot megtalál rajta az ajánlatkérésének kódjával együtt.

  Kollégáink ellenőrzik, hogy a kiválasztott járatra rendelkezünk-e szabad férőhelyekkel és hamarosan * elküldik Önnek az Előzetes foglalást/Árajánlatot mely tartalmazza majd az útra vonatkozó pontos adatokat, a jegy árát és a további teendőket.

  *A nyári időszakban a visszaigazolás 48 órát is igénybe vehet, de általában a jelentkezést követő 24 órán belül meg fogja kapni kollégáink visszaigazolását. Amennyiben 48 órán belül mégsem kapna visszaigazolást, az valószínűleg technikai hiba, ugyanis bizonyos e-mail szolgáltatók, vagy vállalati rendszerek szűrik az e-mail-eket. Ilyen esetben kérjük hívja kollégáinkat a (06 30) 3 43 43 43-mas telefonszámon.

  A jelentkezési lap elküldésével még nem történik meg a buszjegyek végleges befoglalása. A jegyeket csak a jelentkezésére válaszként küldött Előzetes foglalásban leírt feltételek szerint, a jegy árának irodánkhoz történő beérkezése után állítjuk ki és küldjük el Önnek.


 3. Ha minden adatot rendben talál és elfogadja árajánlatunkat, eldöntheti, hogy milyen módon kívánja majd a számlát kiegyenlíteni. Ennek lehetőségeiről itt olvashat.

  Kérjük, hogy miután megtörtént a befizetés, írjon nekünk egy e-mailt, hogy figyelhessük a beérkező összeget és mielőbb kiállíthassuk és küldhessük buszjegyét.


 4. Amint számlánkon megjelenik a lefoglalt jegy ára, e-mail-en elküldjük az Ön által megadott címre a buszjegyet. A buszjegyről a számlát is e-mail -ben fogjuk eljuttatni.