Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00
Foglalás
153
Belföldi szálláshely
Amadeus Hotel 3*** (Budapest, Magyarország)
A számlázási adatokat csak akkor kitöltenie, ha a foglalás megvalósulása esetén nem a saját nevére kéri a számlát.
   

A jelentkezési lap kitöltése nem kötelezi az elutazásra, de biztosítja arról, hogy az utasok nevére a helyek pontosan legyenek lekérve.

Ha kiválasztotta az elképzelésének legmegfelelőbb utazási dátumot és célállomást, most elkészítheti utazásának ajánlatkérő nyomtatványát majd tájékoztatást kap arról, hogy a kiválasztott és az Ön által összeállított utazás pontosan mennyibe fog kerülni a járulékos költségekkel (pl. repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás) és a különböző felárakkal (amennyiben kéri pl. tengerrenéző felár, egyágyas felár, stb...) együtt.

A pontos kalkulációhoz szüksége lesz az Ön és az Önnel utazók adataira is, mivel különböző korkedvezményeket vehet igénybe. Kérjük, hogy a szükséges adatokat pontosan adja meg, mivel az elkészített dokumentum alapján kollégáink pontos árajánlatot és előzetes foglalást készítenek az Önök részére.

Miután elküldi nekünk jelentkezési lapját a rendszer egy automatikus választ küld Önnek. Ezt célszerű kinyomtatni és megőrizni.

Kollégáink ellenőrzik, hogy a kiválasztott útra az út szervezője rendelkezik-e szabad férőhelyekkel és hamarosan * elküldik Önnek az Előzetes foglalást mely tartalmazza majd az útra vonatkozó pontos árajánlatot és adatokat  valamint a további teendőket.

A jelentkezési lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a jelentkezésére küldött Előzetes foglalásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. Ön eldöntheti, hogy milyen módon kívánja majd a számlát kiegyenlíteni. Ennek lehetőségeiről itt olvashat.

*A nyári időszakban a visszaigazolás 48 órát is igénybe vehet, de általában a jelentkezést követő 24 órán belül meg fogja kapni kollégáink visszaigazolását.
Amennyiben 48 órán belül mégsem kapna visszaigazolást, az valószínűleg technikai hiba, ugyanis bizonyos e-mail szolgáltatók, vagy vállalati rendszerek szűrik az e-mail-eket.