Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Utitársat keresek

Lucka, 2016. január 27. 15:04
Utitársat keresek
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (5 találat)
bokor63, 2017-08-25  23:22
Hol bujkálnak, azok akik úgy gondolják ketten kellemesebb utazni mint egyedül, vagy csoportos magányban? Keresem a választ?
morine01, 2016-11-28  18:29
Alkalmazni érvényes nemzetközi angol nyelvi teszt eg.IELTS, TOEFL, ESOL, Celta, DELTA.


Járunk és szakosodott a termelés regisztrált TOEFL, IELTS, ESOL, CELTA / DELTA & amp; Más angol nyelvvizsgával. Felhívjuk figyelmét, hogy a IELTS & amp; TOEFL, tanúsítványok eredeti és nyilvántartásba az adatbázis és lehet verified.After a megrendeléskor ez mindössze néhány nap számunkra, hogy adatait a rendszerben

Miután a részleteket betudni a rendszerben ez lesz a IELTS vagy TOEFL weboldalak / rendszer egyszer valaha, és meg fog jelenni a valós, legális és ellenőrizhető örökre. Mi is segít, hogy érvényes munkavállalási engedélyek, jogosítvány, második p *** port és vízumok európai, USA, Kanada és Ausztrália. Az alábbiakban további dokumentumokat is kínálunk elfogadása tanúsítások keresztség tanúsítások születési bizonyítványok halotti bizonyítványok Válás tanúsítások házassági anyakönyvi Egyedi tanúsítványok prostitúció bizonyítvány Nagy
Iskolai oklevelek G.E.D. Oklevelek Home School Oklevelek főiskolai egyetemi fokozatok Trade Ügyességi tanúsítások társadalombiztosítási érvényesítése SSN száma jogosítvány utazási okmányok (útlevél, vízum, stb) További információ

Általános támogatás (realdocumentationservices@gmail.com)

hívjon minket a +237697737461 (whatsapp)

Skype: newdreams.documentation1

Ha a megrendeléskor velünk, akkor csak meg kell, hogy maradjon hátra, mert akkor nem lesz szükség, hogy a teszt személyesen, mint mi veteránok, akik szakosodott a tesztet, és megteszi a vizsgálat akkor kíséri a invigilators és a együttműködés van a British Council.

https://vimeo.com/185729397
malamut45, 2016-10-03  23:23
Kedves Lucka ! sikerült e nyaralótrsat találni ?Ha nem,lenne Melegebb " éghajlaton történő nyaralshoz néhány ötletem . Ha érdekel,szívesen megosztom az uti céljaimat a közeljövőbeli indulsokról. Üdvözlettel. Marika.
januszmario, 2016-02-03  08:39
Szeretnék nyaralni valahol Európában , kevés pénzből, max 150 000 ft, ha találnék egy középkorú női útitársat, kapcsolatban élek, nem szexpartnert keresek, 55 éves nő vagyok, ugyanilyen helyzetben lévő egyedül szívesen utazó női útitársnak örülnék, nemcsak a tengerpart érdekel, szeretek látni minden érdekel.
Lucka, 2016-01-27  15:05
Sziasztok,

azert irok, mert hatha szerencsenk lesz es sikerul olyan vlkit talalni, aki ugyanakkor utazik es esetleg tudna par szo erejeig, vagy csak utmutatasban segiteni egy holgynek az odajutasban. Ketten utaztak volna egyutt, de sajnos az egyikuk lemondta igy a masik magara maradt, es angol nyelvtudas +Europan kivuli utazasi tapasztalat hijan nem mer egyedul utnak indulni.

Remelem sikerul megtalalni valakit, aki szinten aznap utazik Budapest -> Kuala Lumpur utvonalon Feb. 12.-en a Turkishsel, vagy/es esetleg Feb. 14 az AirAsia Kuala Lumpur -> Koh Samui jarataval.
Kerem szepen jelezzen aki akkor megy, vagy ha tudtok tippet adni, hova lehetne ezt a felhivast meg kitenni akkor lecci azt is irjatok meg.

Nagyon szeretne eljutni almai nyaralasara a holgy, es felo h ha nem talal utitarsat akkor nem fog merni nekivagni a nagyvilagnak egyedul :(

Koszonom!!