Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lenti Termálfürdő és Energiapark és Lenti városa

tobyt, 2011. május 25. 18:54
Erről a csodás zalai kisvárosról és térségének szépségeiről szóljon ez a topic.
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (1 találat)
tobyt, 2011-05-25  18:59
Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek nemrégiben szerzett tapasztalataimat Lentiről, ahol nemrégiben jártunk a kedvesemmel egy hétvégi lazítás erejéig.
Sajnos csak négy napig tudtunk ebben a csodás határ menti kisvárosban vendégeskedni, mivel mindketten rövid időre tudnunk elszakadni a munkahelyünkről, de miután hazatértünk megbeszéltük, hogy lehetőség szerint még a nyáron visszatérünk.
Hogy miért is?
A Lenti Termálfürdő egyik hírlevelében kaptunk egy Kisvasutas élmények ajánlatot amiben a térség legnagyobb és nemrégiben felújított és kibővített fürdője kínált szállással, fürdőbelépővel és még számos más szolgáltatással összeállított 4 napos csomagot.
Utánaolvastunk a fürdő és a város weboldalaink (lentifurdo.hu, lenti.hu) a térség látnivalóinak és a szórakozási lehetőségeknek, majd eldöntöttük hogy meglátogatjuk ezt a korábban csak a félelmetes katonaságáról hírhedt kisvárost.
Szerencsére egészen a határig elkészült már az autópálya, így aztán a fővárosból alig három óra alatt leértünk Lentibe, és valóban egy hangulatos, nyüzsgő kisvárosban találtuk magunkat csodásan parkosított, felvirágozott utcákkal. A fürdőt a weboldalukon található GPS koordinátáknak köszönhetően hamar megtaláltuk.
A pénztárnál a szállásügyintéző kedvesen fogadott minket és azonnal meg is kaptunk minden szükséges információt a szálláshelyünk és a lefoglalt csomagunkban lévő szolgáltatások igénybevételét illetően, így egy rövid ügyintézést követően átkísértek minket a fürdő mellett lévő panzióba ahol egy nagyon kedves hölgy és tip-top rend, tisztaság fogadott minket.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ebben a határmenti kisvárosban, csodás a hely és fürdő vize isteni! Nézzétek meg a weboldalukat sok információt találok ott is www.lentifurdo.hu-n