Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Málta - Paradise Bay hotelbe neee!!!!

Rumcajsz, 2009. október 06. 16:24
még véletlenül se menjetek az Unitravel-lel a Paradise Bay hotelbe!
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (1 találat)
Rumcajsz, 2009-10-06  16:36
Két hetet töltöttünk ebben a csodás hotelben kisgyerekkel, ahonnan kábé az első nap után kifordultunk volna, de a segítőkész Unitravel iroda közölte, h sorry de ők már egész szezonra lefoglalták és a saját költségünkön mehetünk, mire...h valami lemondás v ilyesmi??? áááá...
Szóval a hotel: koszos - érkezéskor rögtön takaríttatni kellett a szobát és a fürdőt -, de ugyanez jellemző a közös helységekre is. A szobát egyébként csak akkor takarították, ha szóltunk nekik, különben csak beágyaztak. A medence sós vízű, ezt nem reklámozzák sehol. koszos és omlik a fal, körben gusztusos műfűvel körülvéve, amit nem tudom mikor tisztítottak utoljára, de jobb nem rálépni. A homokos part pedig valójában sziklás és kavicsos - bocs, azért nyomokban van homok is - és konkrétan a Gozo-i komp kikötőben van kb. 100 m-re, tehát nézheted a vízből a kompokat, miközben úszol. Kaja pocsék, személyzet pedig udvariatlan és mindenért külön fizetni kell, pl a hűtő és a széf használatáért a szobádban.. mindezt egy állítólagos 4 csillagos hotelben... a világ végén - persze a komp közel van:)