Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Apartman Balatonboglár rossztapasztalata

Zsoka68, 2009. június 27. 21:30
Nagyon friss a történet: A kedvesem cége bérbe vette az apartmant a munkatársak és családjaik számára, sütögetés, pihengetés, együtt játszás, beszélgetés,céljára.Közvélemény kutatás után, (ki- hány fővel tudna jönni,stb..),a pénteki munka után azonnal el is indult mindenki a családjával,(főleg babákkal, kisebb gyerekekkel indultak).Az én kedvesem némi munka után este fél 10-kor érkezett haza, így már csak másnap reggel indultunk neki az útnak 6 és 8 éves fiainkkal,hogy csatlakozzunk a társasághoz,amit már a gyerekek nagyon vártak, mert hetekkel ezelőtt megigértük nekik és mert első találkozásuk lett volna a Balatonnal.Meg is érkeztünk és ekkor érkezett az első furcsa kérdés a szállásadó részéről: Önök az XY Céghez jöttek???? Válaszunk : Igen. Mindenki lement a partra sétálni, így utánuk mentünk,de csatlakozott hozzánk egy másik kisfiú is. Visszaérkezésünk után a társaság beszélgetett, a gyerekek örömmel vetették bele magukat a medencébe egy kis pancsolásra,illetve csak vetették volna, amikor jött a másik furcsa kérdés: - Önök itt akarnak aludni?! - Válaszunk, nem mert van egy kisállatunk, és nem tudjuk hová tenni, valamint vendégünk is van,így haza megyünk. _Ezek után következett az a megalázó, embert nem kímélő modortalan, megsemmisítő "Szöveg" a szállásadó hölgy és úr részéről, amelyben ,nyomatékkal felszólított, hogy azonnal hagyjuk el az Apartmant, mert itt csak olyanok tartózkodhatnak az udvaron, aki itt is alszanak.( bár ez inkább úgy hangzott el, hogy takarodjunk onnan és jó hogynem már, 100 emberrel jön ide ez a cég...) Az már lényegtelen, hogy több napra nekünk 4 személyes apartmant fizetett a cég, csak nem vettük igénybe, csak napközbeni látogatást tettünk,az említett okok miatt és összesen 24 emberre fizetett a cég. Mi 24- en is voltunk... Ugyan nem hiszem, hogy bár mi kárt tettünk volna, mert kifejezettten csendes társaság voltunk és a gyerekek is társasjátékozni szerettek volna, nem randalírozott senki,valamint összesen ha 25 percet töltöttünk az udvaron,az épületben nem is jártunk.. ÉLETEMBEN nem alázott meg még így senki...Főiskolai tanár vagyok és elismert előadóművész. Inkább szeretettel szoktak látni, nem iszunk, nem dohányzunk és nem randalírozunk. Hát ez az én és családom véleménye. Ilyen is van. Almássy Zsóka operaénekesnő

Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (3 találat)
palma, 2009-07-30  15:57
Egy elismert előadóművész részéről nem túl elegáns egy ilyen fórumon intézni a nézeteltéréseket. Meg a sztorinak kicsit túlzás-íze is van. Egy főiskolai tanár megkülönböztetett tiszteletet érdemel, vagy miért kell ezt hangsúlyozni? Különben nem főiskolai tanár, csak docens, és az is csak volt. Nem meglévő pozícióval nem tisztességes takarózni.
bestapartman, 2009-07-13  02:27
A "Tisztelt Cég" 24főre vette ki az apartmant (ezt írásban is rögzítettük)és egyértelműen tudtukra adtuk,hogy kutyát nem lehet hozni.Megérkezésük másnapján megérkezik egy család kutyával és automatikusan beállnak az udvarra,kipakolnak,levetkőznek és irány a medence.Sokat utazom és mindenhol előszőr is bejelentkezem,adatokat egyeztetek,megkapom a kulcsokat és megkérdezem,hogy hová lehet pakolni.Az apartmanok mindegyikében voltak már nekik nem volt szállásuk nálunk azért mert a céghez tartoznak nem vagyok köteles még az ingatlan területére sem beengedni.Ők arra hivatkoztak,hogy nem alszanak itt este mennek el.Ilyen alapon bárki besétálhat használhatja a medencét,zuhanyzót stb.majd este mint aki jól végezte dolgát elsétál.Továbbá a vizsla egész idő alatt be volt zárva a mozgás igényét is a Balaton partján tudta le.A madzagra vissza térve az egész udvar frissen volt füvesítve ezért kerítettük el de mindhiába mert ezt nem vették figyelembe és ahol lehetett kitaposták a füvet.Ráadásul esett az eső és a Tisztelt társaság arra sem volt képes,hogy a sáros edzőcipőkről legalább a sár nagy részét a lábtörlőbe töröljék hanem sárosan vonulgattak az egész házon keresztül.A szőnyeget még tisztító géppel sem tudtuk rendesen kitisztítani.Ennyit a tisztaságról.Lehet mindenféle okakat és sérelmeket kitalálni további negatív véleményt írni ha ettől jobban érzi magát az "elit"...társaság.
Bestapartman
Zsoka68, 2009-06-27  21:32
Ez velünk történt.És veletek?