Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sarti

Byl, 2001. július 18. 07:54
Az idén Sartiba megyünk aug. második felében 10 napra nyaralni a családommal a Varga-TransFer utazási irodával(szekszárdi székhelyű). Eddig biztatóak a jelek, hogy a várakozásnak megfelelő lesz az utazás és a szállás is. Azonban kevés az információm Sartiról, ehhez kérnék élményeket, tanácsokat, stb. Ha hazajöttünk, én is megosztom a tapasztalataimat. Addig is írjatok! Köszi!
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (6 találat)
Kinga0325, 2008-07-23  14:53
Mi pénteken fogunk indulni Sartiba, már nagyon várom, szeretnék sok kagylót, csigát és tengeri sün gyűjteni! A kérdésem az lenne, hogy a tengeri sünt, hogyan lehet kiszárítani?
vorosreka, 2008-03-10  15:08
Sarti csodálatos hely. Az utazásrólnem írtál, hogy busszal, vagy repcsivel. Busszal azt hiszem egy kicsit hosszú. A repcsivel nagyon kényelmes. Meg persze a szállást sem tudni, hogy milyen. Általában jók a tapasztalatok a szállásokról is. Görögországban csak egy dolog van, ami nekünk magyaroknak zavaró, hogy a wc-papírt nem lehet beledubni az illemhelybe, mert a csatornarendszerük szűk. A papír egy tárolóban landol. Ha ez zárt helyen van, akkor kicsit zavaró, ha távol, akkor nem lényeges.
szundilany, 2008-02-10  12:52
www.sartisarti.com
Útleírás autóval indulóknak, Sarti faluról információk...
Littlehope, 2003-08-13  10:20
Sziasztok! :)

Én idén júniusban voltam, és mesebeli. Nem lehet leírni, de ha vkinek segítség kell, vagy csak vélemény, azért megpóbálom mégis. :) Írj emailt: drud@freemail.hu

Egyébként http://littlehope.fw.hu/1024.htm

Ha vkinek sikerül eljutnia ebbe a paradicsomba, jó utat és kellemes pihenést kívánok neki!

Többieket pedig üdvözlöm, és remélem, ők is eljutnak egyszer ide :)
uzsé, 2002-06-25  15:09
Medveckynétől és persze másoktól is szivesen vennék további infokat!
Milyen útvonalon érdemes menni egyénileg, autóval az autópályadíjakról és egyéb költségekről szeretnék bővebben. Amennyiben lenne jó apartman ajánlat 4 fő részére (2 szülő és két nagy gyerek részére) árral együtt .Nem baj, ha nem túl nyüsgő a hely ! Érdemes utazási irodánál itthon befizetni a szállást vagy találunk esetleg olcsóbban is odakinnt? Kaja mennyire drága ? Van értelme főzőcskézni, kaját vinni?
Medveczkyné, 2002-06-07  20:00
Mi tavaly voltunk Sartiban, két hétig és nagyon jól éreztük magunkat. Hosszú, homokos a part, gyönyörű tiszta a tenger, nagyon jókat lehet búvárkodni, kagylót, csigát, tengeri sünt is gyűjtöttünk. A közelben van a Narancspart, azt ne hagyjátok ki! Jókat lehet kirándulni (Athosra hajóval, Meteorák, Thessaloniki). A faluban nagyon sok bolt és taverna, kajálda van. Van egy nagyon jó pék, ahol mindenféle süteményt, péksütemény különlegességet lehet kapni. Este jó nagyokat lehet csavarogni a faluban, mert akkor kezdődik az igazi "élet", minden nagyon szépen ki van világítva, szól a zene, nagyon klassz. Biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni, hiszen mi is tavaly július óta vágyunk vissza folyamatosan. Ha bármi érdekel még, nyugodtan kérdezz, akár e-mail-ben is. Jó utat!
mareszka@chello.hu