Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

KARTAGO TOURS vélemények

Bellydancer, 2007. április 25. 20:37
Vélemények, beszámolók az irodával kapcsolatosan
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (12 találat)
capuccino, 2008-12-08  15:07
Par napja tertunk haza HAMMAMET-en nyaraltunk az Onok szervezeseben,a HOTEL SAFA-ban !! EGY REMALOM!!
meg irtam roviden a forumon, es onoknek is,hogy az alapveto dolgokat a szobaban;melegviz,mukodjon a WC; a mosdo lefele fojjon ne felfele bugyogjon...,klimaval futeni nem lehet, az ebedloben 5-8 macskat kerulgetni, majd attol rettegni,hogy masnap az en asztalomon pisilt-e,legyen eleg EVOESZKOZ,TANYER,POHAR......SO...ha mer sotarto csak 2 van,de ures!!...ne soroljam....
Nyaralni mentunk,de onok az ilyen hotelall gondoskodtak
hogy NE REZZUK MAR JO MAGUNKAT !!! A tobbiek fotoztak,
de en erre nem pazarolom a filmet,biztosan a csoportbol vannak akik felhaborito nyaralasunkat MEGIRTAK ES ILUSZTRALTAK!! KEREM TOROLJEK A KINALATBOL A " SAFA" hotelt, mert lajaratjak a jo hiruket !! UDV


frici1, 2008-10-19  12:43
egyitom 2008 október.
sajnos az utazás eleje és vége jelentősen ront a kikapcsolódás egészén, mert az indulási illetve érkezési időpont már majdnem éjfélkor van tehát az első napnak annyi. a visszaindulás pedig igaz este van de a szobából ki kell jelentkezni már délben, így ha nincs szerencséd és nem tudod meghosszabbítni plusz költségért akkor ülhetsz a recepció előtt vagy 8 órát. ez nem a szálloda hibája. a repülőt kellene igazítani mint az oroszoknak, spanyoloknak vagy az olaszoknak. nekik ez megy! ez sokat javítana az üdülés egészén!
Bellydancer, 2007-04-25  20:39
Sziasztok!

Remélem számíthatok most SOS néhény véleményre, holnap kellene lefoglalnom az egyiptomi nászutamat, de fenntartásaim vannak az irodával kapcsolatban.
Lécci, ha vkinek van bármilyen jellegű tapasztalata SOS írja meg!

köszi