Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Üdülési csekk!

MNÜA, 2006. április 13. 13:00
Tisztelt Felhasználók! Az üdülési csekk átruházását, illetőleg megvételre történő felajánlását a törvény bünteti. E cselekmény készpénzt helyettesítő fizetőeszközzel való visszaélésnek minősül, amely a Btk.313/C.§. szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett. Alapítványunk minden tudomására jutott törvénytelenséggel szemben fellép. Amennyiben e törvénybe ütköző tevékenységet továbbra is tapasztaljuk, úgy büntetőjogi felelősségre-vonást kezdeményezünk, illetve feljelentést teszünk a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnél. Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (1 találat)
Szerkesztők, 2006-04-13  15:14
Kedves Felhasználóink!

A NagyUtazás.hu nem kíván felületet nyújtani semmiféle törvénybe ütköző hirdetésnek. Mivel az üdülési csekk készpénz-helyettesítő fizetőeszköz (más személyre nem átruházható, készpénzre nem váltható), így kérjük az ilyen jellegű hirdetések mellőzését.

A félreértések elkerülésének érdekében egy 2002. november 21-én indított témakört (Utazási csekk féláron!!!) megszüntettünk. Bár az nem üdülési csekk értékesítésére vonatkozott, mégis előfordult, hogy felhasználóink törvénysértő módon üdülési csekket kínáltak megvételre. Az ilyen jellegű hirdetéseket töröltük. Fórumunkban a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány 2005. július 6-án a fent olvasható hozzászólását tette közzé, mely sajnálatos módon néhány felhasználónk figyelmét elkerülte.

Kérjük felhasználóinkat, hogy a fórumunk oldalain (mint ahogyan azt minden más közegben is) kerüljék a törvénysértő magatartást.

a NagyUtazás.hu szerkesztői