Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

USA

Szilvi, 2001. április 19. 08:44
Sziasztok!
Ha minden jól sikerül nyáron eljutunk az Egyesült Államokba. ( Arizona, Utah, California)
Ha már járt ott valaki, örülnék, ha megosztaná velem az utazás során szerzett tapasztalatait. Vevő vagyok minden tanácsra az utazással és az azt megelőző felkészüléssel (pl.: vízum)kapcsolatban.
Előre is köszi.
SZ.
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (25 találat)
gu025, 2005-04-29  09:52
Sziasztok! Ha tudna nekem valaki tanácsot adni a vízummal kapcsolatban (pl.:hogy lehet könnyen megkapni, mi kell hozzá, stb.) akkor kérem írjon erre a címre: gu025@freemail.hu !! Előre is köszönöm!
happygirl73, 2004-02-09  21:57
tud valaki jo immigration ugyvedet?
happygirl73, 2004-02-09  21:49
csak szertnek emberket felvilagositani avval kapcsolatban ha dolgozni akartok kijonni es meg nincs hova menni es kozvetitohoz kell menni es fizetni kell.Amit tudok hogy az olyan nevu egyedektol hogy Rozsa Brooklynban 50 eves korul es zsuzsa queensben 50 eves korul meg Agnes ezzek a mocskos ciganyok (mert azok )igernek munkat elveszik a penzed munkad nuku csak a legszarabb mocskos helyen a lakasban nem tudsz csinalni semmit mert mindenert radszol es utana mar nem birod amit csinal szoval elmesz de a penzednek annyi es ezt csinalja hetente hogy penzhez jusson hetrol hetre kirug embereket csak amerika egyre szarabb mennyi is adollar 198 forint? az euro magassab modst hogy mar itt elek hmmm nem is tudom de nagyon vigyazzatok ha tudtok menjetek ismeroshoz es lakjatok naluk de ne fizessetek azert hogy amit nem fogtok kapni
cico, 2004-01-22  11:04
Bocsi, az előbb Nicolnak írtam:-))
cico, 2004-01-22  11:02
Hello! Ki vagy? Most olvastam a hozzászólásod itt a " nagyutazáson" (bár jó régen írtál) Ott vagy még? Én is ott laktam 2 évig, de hazajöttem. Most vissza szeretnék menni, de nincs vízumom, azt mondják gázos megkapni: Te mit csinálsz ott?
Várom válaszod! Cico
cico, 2004-01-22  10:56
Hello! USA-ba akarok vissza menni. Tudtok valami jó infót, hogy lehet megkapni a vízumot, illetve mi kell hozzá írjatok!! E-mail: cicamica12@yahoo. com Köszi!
happygirl73, 2004-01-12  22:49
sziasztok nekem rossz tapasztalataim vannak mostanaban itt kint,es mar munka se sincs nagyon csak par dollaros fizetes es tenyleg lehet hogy egy kicsit jobban elek itt mint otthon csak mas sokkal nehezebb elviselni mert kivagy szolgaltatva...az elejen mikor kijottem es hazamentem mindig vagytam vissza de most mar mas...de amugy vannak nagyon szep helyek itt kint a vizumot meg szept 11 utan nagyon nehez megkapni foleg ha 30 alatti vagy>Amugy Floridaban tud valaki munkat?
AttilaUSAban, 2003-05-13  00:41
"Sziasztok! Itt elek Californiaban, az egesz egy nagy sivatag! Sok a mexikoi es minden egyeb mas nemzetisegu. Az elelmiszer olcso, de a szallasok dragak, a munka nem tul sok, csak az ember. En hazamegyek."

California egyaltalan nem egy sivatag! Nyilvanvalo, hogy te nem Amerikaban, hanem a patkany lyukban (magyarorszagon) elsz, mert neked halvany lila fingod nincs Californiarol! Californiaban abszolut nem sok a mexikoi, 95%-a az embereknek feher.
Az igaz, hogy olcso az elelmiszer es hogy a szallasok dragak, de azt nem irtad meg, hogy sokat is keresnek az emberek! Es a fizetesekhez kepest semmi nem draga! Es a munkat illetoen, RENGETEG munka van! Foleg Californiaban, ahol tobb szazezer ezer ceg van! Ugyhogy menj csak vissza abba a baratsagtalan csoro lopos orszagodba, ahol az atlag ember keres 50 ezer forintot, es ahol minden ugyanannyiba kerul mint itt nalunk Amerikaban! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Izzadj csak meg azert a 236 dollarodert magyarorszagon, es eld azt a szenvedo eletedet! Californiaban az atlag ember keres 1600 dollart vegzetseg nelkul, es minden ugyanannyiba kerul mint nalatok! Es az emberek itt Amerikaban baratsagosak, segitokeszek, udvariasak, kedvesek es mosolyognak! Nem ugy mint nalatok, ahol az emberek baratsagtalanak, durvak, atgazolnak egymason, lopnak, hazudnak, es minden a penz korul kering! Hajra patkany lyuk? HAHAHAHAHAHHAAHAHA! Lofaszt a seggedbe!
AttilaUSAban, 2003-05-13  00:26
Lofaszt a seggedbe te buzi!
Neked halvany lila fingod sincs Amerikarol. Ha lenne, akkor nem irtal volna ilyen baromsagot. Amerika gyonyoru, es a leggazdagabb orszag a vilagon! Hajra Amerika! Dogoljetek meg a patkany lyukotokban (magyarorszagon) ti csoro, lopos ciganyok! :-)
sweetpussycat, 2003-02-12  09:55
Sziasztok! USA vízummal kapcsolatban minden érdekel.Kint szeretnék dolgozni, aki tud segíteni, vagy tanácsot adni, írjon: sweewpussycat@mailbox.hu. Köszönöm