Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kréta? Csak vigyázva

papapa, 2003. június 22. 13:39
Üdv, Vigyázzatok Krétán! A Neckermannal voltam 200ezerért/fő 4*-osban így: homokos kavicsos tengerpart=egy pótos IFA hozta minden nap a sódert (homok+kavics) és leszórta a partra. A víben iszony sziklák. Az étteremben az ital nincs a félpanzióban, és ha inni akarsz azért arannyal kell fizetned - a vízért is! AQUA Park: 2 van az egyik szép a másik vacak, de mindkettő agresszív fertőzésekkel teli (én 6 hónap alatt gyógyultam ki!!), mert ezek édes vízűek és mivel az ott drága, csak évente cserélik. Személyzet? a Magyar balatoni vadkorszakú Zimmer Feriékkel egyenlő, mi ott csak másodlagos személyek vagyunk (röviden bunkók!). Szóval csak vigyázva!
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (21 találat)
morine01, 2016-11-28  18:34
Alkalmazni érvényes nemzetközi angol nyelvi teszt eg.IELTS, TOEFL, ESOL, Celta, DELTA.


Járunk és szakosodott a termelés regisztrált TOEFL, IELTS, ESOL, CELTA / DELTA & amp; Más angol nyelvvizsgával. Felhívjuk figyelmét, hogy a IELTS & amp; TOEFL, tanúsítványok eredeti és nyilvántartásba az adatbázis és lehet verified.After a megrendeléskor ez mindössze néhány nap számunkra, hogy adatait a rendszerben

Miután a részleteket betudni a rendszerben ez lesz a IELTS vagy TOEFL weboldalak / rendszer egyszer valaha, és meg fog jelenni a valós, legális és ellenőrizhető örökre. Mi is segít, hogy érvényes munkavállalási engedélyek, jogosítvány, második p *** port és vízumok európai, USA, Kanada és Ausztrália. Az alábbiakban további dokumentumokat is kínálunk elfogadása tanúsítások keresztség tanúsítások születési bizonyítványok halotti bizonyítványok Válás tanúsítások házassági anyakönyvi Egyedi tanúsítványok prostitúció bizonyítvány Nagy
Iskolai oklevelek G.E.D. Oklevelek Home School Oklevelek főiskolai egyetemi fokozatok Trade Ügyességi tanúsítások társadalombiztosítási érvényesítése SSN száma jogosítvány utazási okmányok (útlevél, vízum, stb) További információ

Általános támogatás (realdocumentationservices@gmail.com)

hívjon minket a +237697737461 (whatsapp)

Skype: newdreams.documentation1

Ha a megrendeléskor velünk, akkor csak meg kell, hogy maradjon hátra, mert akkor nem lesz szükség, hogy a teszt személyesen, mint mi veteránok, akik szakosodott a tesztet, és megteszi a vizsgálat akkor kíséri a invigilators és a együttműködés van a British Council.

https://vimeo.com/185729397
stalis, 2016-09-29  12:21
Üdvözlök mindenkit Most érkeztünk haza Krétáról csodálatos volt a szállodába is és bárhová mentünk mindenhol szeretettel fogadtak és megtettek mindent hogy jól érezzük magunkat. Én semmi rosszat nem tudok mondani nagyon megvoltunk elégedve. Köszönettel tartozunk olyan kedvesek barátságosak voltak. bármi kéréssel fordultunk hozzájuk mindenhol mindenki nagyon segítőkész volt Mi Stalis Malia Heraklion városokba voltunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek
kovesdy, 2014-11-07  16:48
2014 szeptember, Kréta, Rethymnon, Neckermann.
A rep. téren vár az utaskísérő hölgy, mondja, hogy mindenkit elkísér szállodájába. Aztán 5 perc múlva bejelenti, hogy mégse, senkit. Másnap jön a hölgy, fel lehet iratkozni fakultatív útra Szantorinira, ami már régi vágyunk. Ár: 314 Euro két személyre. Valaki más lesz az id. vezető. Másnap kora reggel jön a busz, benne nincs id. vezető. A kikötőben tömeg, cca 1000 ember száll fel, id. vezető sehol. Ott kapjuk kézbe a hajójegyeket, oda-vissza két személyre 80 eu. A hajón a sok egyéb nyelv után megszólal egy hang magyarul is, de semmi további info. Idegeskedés 4 órán át, hogy hogyan lesz majd...Mmegérkezés előtt 5 perccel bejelenti a hölgy, hogy hol lesz megtalálható. Megtaláltuk. Felszállás egy buszba, oroszok mögé, kiknek id. vezetője
beszél a mikoronbva, tőle semmit nem hallani saját hölgyünk beszédéből. A busz +, id vezetés ára vajon mennyi lehet? talán nem több ez sem együtt 80 eu.-nál, eddig tehát max. 160, a 314-ig mennyi is van? ennyi a Neckermann árráése? Hm. Szantorini gyönyörű. Feliratkozunk egy kis hajóútra a vulkánhoz, fizetünk. hölgyünk ígéri, hogy a megjelölt helyre eljön, a továbbiakat ott közli. természetesen nem jön. valahogy boldogulunk, visszavisznek a főhajóra. Útközben végig izgalom, hogy akkor a krétai kikötőben hol találjuk a buszt, ami visszavisz majd a szállodába. A tömeg áramlik, sétál a hajón, egysze csak ellibben előttünk szépséges hölgyünk. rohanás utána, valahogy megtalálom. Kérdem tőle a buszt. mondja, hogy erre kaptunk egy jegyet. Talán ez?- kérdem- a foglaláskor egyebek közt első hölgyünk adta, de semmit magyarázatot nem fűzött hozzá. Szerencsére nem dobtam el!
Ami a legfontosabb: induáls Bp.-ről éjjel 4-kor, 2-re ugy ott kell lenni, visszafelé Krétán reghgel 8-kor, ott kell lenni 6-kor. A 8 napból sikerült kettőt ellopni tőlünk. Hát így utazzon az emberfia a Neckermannal!
Joska77, 2014-10-15  14:17
Udv! Tudja valaki, hogy milyen korutazasokat(buszos, nem taxis)lehet tenni Kretan? Mondjuk elmennek Knosszosba, az Herakleintol nincsen messze, de mas helyektol viszont igen. A valaszokat elore is koszonom!
sam21, 2014-05-17  23:48
Én csak annyit szólok hozzá, hogy azt hangoztatják a médiában, hogy rengeteg szegény ember él hazánkban (az én lakó körzetemben bizonyítottan így van) ennek ellenére a foglalások alapján és a hasonló oldalak hozzászólásai nem ezt tükrözik vissza. Évente Krétán nyaralni, 150000-200000 ft/fő....
Ezzel nincs baj, mert a világ ilyen, de ne hazudjanak és manipuláljanak a szegénység hangoztatásával. Ja, és én miért is voltam ezen az oldalon, kíváncsiságból, utazás helyett.
nagygabor0987, 2010-07-06  14:58
Sziasztok!

Én inkább a Neckermann-t ajánlanám.Ott tényleg olcsóbban jutsz hozzá a jobb minőséghez.

Szagi,tudom neked ajánlani :

Studios & Appartements Casteli
Hotel Marilena
Studios & Appartements Jo-An Beach
Hotel Stalis Beach

De ha többet akarsz látni akkor mutatom:

http://www.neckermannborze.hu/gorogorszag/kreta

http://www.hostelsclub.com/cheap-hotels-hu-707-Crete---Chania.html

davollaadam, 2010-07-05  17:11
Sziasztok, én kaptam egy utazási ajánlatot szeretném ha megnéznétek. köszi
http://www.lastminute.hu/gorogorszag/kreta/

Várom véleményeteket
szagi, 2010-06-22  21:34
hali,

krétára mennénk nyaralni. Ajánlanátok egy gyerekbarát hotelt? néztem néhányat, de nagyon ellentmondásos értékeléseket találtam....cactus beach? eri sun village?gouves park hotel? hotel europa beach?artemis palace? ismeri valaki ezeket a hoteleket?
avarion, 2009-06-12  23:37
Hello Fórumtársak! :-)
Csatlakoznék az alattam szólókhoz, Kréta fantasztikus hely. Valószínű az elmített Neckermann is saras lehet a dolgoban, hogy ez lett a végeredmény.

Mi krétán egy döbbenetesen jó szállodában voltunk (Capsis beach) egy kis félszigeten. Olyan állatvilág volt a vízben, hogy polipokat, félméteres halakat rajban, pici színeseket csapatban láthattunk. Olyan tiszta volt a víz, hogy csak na. Mi is nagy irdával utaztunk (TUI) és minden rendben volt, az várt kint minket, amit itt mondtak. Azóta velük utazunk. Úgyhogy számít, mit élsz meg kint! Sajnálom, ha rossz élmény társult e csodás szigethez! Mert tényleg az.
wody7, 2009-05-30  19:49
Kréta gyönyörű,érdekes,titokzatos egyszerűen lenyűgöző! Bejártam az egészet keresztül kasul és életre szóló élményekkel gazdagodtam! Aki csalódik Krétában az mindenben csalódik! Az apartman tiszta volt a kaja jó az emberek kedvesek és barátságosak!