Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Abbázia + RCI HELP!!!

Holly, 2003. február 05. 23:15
Kérek mindenkit, aki ismeri ezeket a cégeket és hasznos információkat tud segítsen!!! ÁTVERÉS???
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (80 találat)
Fido_75, 2008-07-11  12:22
Mi voltunk ilyen bemutatón 2008.07.08-án 18 órára mentünk.
A cég Holiday Club Hungary, persze valamilyen leányvállalatról hazudtak…
Bocsánat, kicsit hosszúra sikerült, és a néhol durva hangvételért külön elnézést kérek, de érdemes elolvasni.

Felhívtak telefonon, hogy 19.800-ft ért Horvátországban vagy Balatonfüreden 5 napos/4 éjszakás ajánlatuk van a számunkra, csak meg kell hallgatnunk egy előadást és miénk is a beutaló.
A feleségem beszélt velük, az időpontot is ő beszélte meg, majd közölte velem, hogy ő el akar menni, erre én mondtam, hogy nem megyek semmilyen bemutatóra, mert úgyis az lesz a vége, hogy, hogy meg kell vásárolnunk valamit horribilis áron, és csak akkor kapjuk meg az említett utazást.

Hát elmentünk.
Ami volt a bemutatón azt álmomban sem gondoltam volna.
Nyíltan át akarnak verni, be akarnak csapni, el akarják venni a pénzünket.

A kapuban fogadtak az előadók, négyen voltak minden házaspárhoz hozzácsapódott egy-egy.
Mi egy nagyon idétlen fiatalembert fogtunk ki, akinek a bal szemöldökében még egy piercing is volt, folyamatosan mosolygott, még akkor is széthúzva tartotta a száját, amikor olyan szavakat vagy betűket mondott, amelyekhez természetszerűleg össze kell húzni a szánkat, nem is tudom, hogyan lehet így beszélni. Mint később kiderült Petinek hívták.

Felmentünk lifttel egy terembe és ott több asztal volt, leültünk egyik mellé a frissen megismert előadónkkal.
Azonnal rátért a tárgyra, közölte velünk, hogy legalább 2-órás előadást fogunk hallani, vetítéssel egybekötve. Na gondoltam ezt nem hiszem el…………

Az utazási szokásainkról kezdett érdeklődni, van-e gyermekünk, milyen álomutazási céljaink vannak. Az adatokat papírra vetette.

Következett a vetítés, amiben azt ígérték, hogy egy balatoni, és egy Horvátországi nyaralási lehetőséget fognak nekünk mutatni.
Ehhez képest, csak a Balatoni helyszínről volt egy teljesen semmitmondó videó.
Ezt a helyszínt wellness szállodaként mutatták be, de azt hazudták, hogy a wellness részről azért nincs videó, mert az éppen vetített képsorok még tavaly készültek, amikor még nem volt készen a wellness részleg, de higgyük el, hogy most már készen van.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy hazudnak, hiszen valaki beül egy autóba, egy digitális kamerával felveszi, amit kell, és a bemutatón le lehet játszani akár egy laptopról, még át sem kell másolni, lejátszhatják közvetlenül a kameráról.
Ekkor már kezdett nagyon gyanús lenni a dolog, hogy nem kicsit akarnak átverni, hanem nagyon.

A vetítés után visszaültünk az asztalunkhoz és a mi piercinges Petink egy pappírra elkezdett nekünk mindenféle rajzokat felvázolni, aminek segítségével elkezdte bemutatni, hogy mi is az a Timeshare, és az üdülési jog.
Teljesen olvashatatlan írással írt össze vissza, írogatott a lap minden részére, nyilvánvalóan össze akart zavarni.
Lassan-lassan előjöttek a pénzügyek.
Közölte velünk, hogy Horvátország helyett inkább a Balatont tudja ajánlani nekünk, amikor erre mi azt mondtuk, hogy pedig mi inkább Horvátországba mennénk akkor közölte, hogy azzal tulajdonképpen nem is tud szolgálni.
Ha nagyon akarjuk a Horvátországot, akkor talán a kollégája tud segíteni, de ebben nem biztos.
Szóval akkor Balaton.
Előjött az első varázsszóval az üdülési joggal, amit őszerinte jutányos áron megvásárolhatunk, de még van egy belépési díj is, amit most nem hajlandó elárulni, azt majd később.
Tehát mivel nekünk van két gyermekünk ezt az üdülési jogot megvásárolhatjuk évi 79.000-forintért, ami minden évben az infláció mértékével növekszik. Ezt ők fenntartási költségnek nevezik.
Amennyiben megkötjük, a szerződést akkor ezt az összeget 30-éven keresztül kellene fizetnünk kötelező jelleggel, akkor is, ha egy percet sem töltünk a megvásárolt Balatoni szálláson.
Ezzel még nincs vége, ez az üdülési jog nem ám csak úgy van, hogy megyünk, annyit-amennyit akarunk, illetve amikor akarunk.
Ez évente egyetlen hetet jelent, és nem ám nyáron, hanem tavasszal, vagy ősszel, egyetlen kijelölt héten mondjuk minden év 15.-ik hetében.
Gondoltam ezek nem normálisak márciusban mit csinálunk a Balatonon.

Jött a második varázsszó Timeshare.
Ekkor elkezdte, magyarázni, hogy ez úgy működik, hogy nem kell nekünk mindig ugyan abba a Balatoni nyaralóba menni, sőt még az időpont sem kötelező.
Ha akarjuk, akkor elcserélhetjük, a nyaralónkat, és az időpontunkat is mondjuk egy Mexikói nyári álomutazásra is. Na ja.
Ez úgy működik, hogy betesszük egy nagy kalapba a mi utazásunkat, és kivesszük a Mexikói álomutazást, természetesen felárért, ami 144 Eurót jelentett csak, bármilyen álom utat is húzunk ki a kalapból. Ezt a baromságot.
Ez az összeg csak a szállást jelenti, az utazást, és az étkezést nekünk kell állni.

Ekkor már nagyon kezdtem ideges lenni, mert ekkora baromságot még életemben nem hallottam, a feleségem is elkezdett böködni, hogy menjünk már innen, mert rájött, hogy rossz döntés volt egyáltalán eljönni.

Persze csak úgy beteszek egy kalapba utazásokat meg kiveszek másikat, igen, ám de gondoltam mennyiért, nem hiszem el, hogy itt ülünk, de mondtam a feleségemnek, hogy most már végighallgatom akármi is lesz.

Mivel ekkor már teljesen egyértelmű volt, hogy nyíltan át akarnak verni nagyon ideges voltam, de jól tudtam leplezni, tudtam, hogy a végén ki fogok akadni. Sajnos nem akadtam ki eléggé, pedig megérdemelték volna.

Folytassuk:
Ha esetleg el akarnánk adni az üdülési jogunkat, akkor azt nagyon szívesen visszaveszik tőlünk, úgyhogy higgyük el, semmi rizikó nincs a dologban.
Persze gondolom fél áron vagy harmad áron, de ahogyan ezeket a gennyládákat nézem, a visszavásárlási igényemmel jól elzavarnának a francba, és még ki is röhögnének.

Ekkor megkérdezte, hogy eddig tetszik-e az ajánlat, mondtam neki, hogy mi van azzal a belépés díjjal.
Ekkor intett egy háttérben várakozó hasonlóan idétlen vigyorral rendelkező hölgynek (szerintem ezeknek oktatják, hogy hogyan kell idétlenül mosolyogni) aki oda is jött hozzánk. Megnézte az előzőleg papírra vetett utazási szokásainkat majd visszament az asztalához, és belenézett egy mappába, utána néztem és azt láttam, hogy a mappát félig szétnyitva, sunnyogva, takargatva nézi ki az adatokat, mintha valami tömegpusztító fegyver indítási kódját nézte volna ki az idióta.
Majd visszasétált hozzánk és széles bárgyú vigyorral közölte velünk hogy az említett Balatoni szállást 30 évre, évi 79.000 forint befizetése mellett (ami évente emelkedik), potom 1.960.000-forint belépési díjért meg is kaphatjuk. Nem tévedés egymilliókilencszázezer.

Olvashatatlan számokkal pappírra vetette, hogy milyen jó nekünk, mert nem kell egy összegben megfizetni a pénzt, elég lesz, ha most azonnal ott az asztalnál ülve kihúzok a pénztárcámból 160.000 forintot, vagy ha esetleg nincs nálam ennyi pénz akkor 24-órán belül rendezhetem a dolgot. De higgyem el, hogy ez az ajánlat, olyan jó, hogy csak most csak nekem teszik meg, és ha nem írom alá a szerződést most, azonnal akkor, holnap már hiába jövök, vissza sajnos nem tudják tartani a fantasztikus ajánlatukat.

ELKÉPSZTŐ MILYEN VILÁGOT ÉLÜNK.

A fennmaradó összegből 800.000,-et hónap végéig, és egymilliót pedig további két éven belül kell kifizetni, és máris mehetek minden évben ugyanabba a Balatoni nyaralóba, egyetlen hétre, mondjuk márciusban.
Könnyítés képen ezt az összeget fizethetem részletre is. Marha jó.

Ekkor otthagyott minket a mi Péterünkkel mondván gondolkozzunk az ajánlaton.
Ekkor Péter „átverniakarlak undorító mosolyú” barátunk megkérdezte, hogy mit gondolok az ajánlatról.

Ekkor mondanom sem kell, hogy elszállt az agyam.
Felemeltem a hangomat, közöltem, vele, hogy most azonnal felállok a székből, mert, ha nem így teszek, akkor el fogok kezdeni nagyon ordibálni, és még a rendőrséget is hívni kell.
Nagyon meghökkent a kiborulásomtól, az ajtó felé tartva közöltem vele, hogy ilyen átverést, és ilyen pofátlan dolgot, még életembe nem hallottam.
Mondtam neki, hogy miért nem megy el normális helyre dolgozni, ahol nem kell nap, mint nap átverni az embereket.
Mint, ha meg sem hallotta volna kérdezte, hogy van-e lakásunk mondtam neki, hogy van és ezzel beszálltunk a liftbe és elmentünk.
Gondolom a lakás kérdéssel azt akarta mondani, hogy vegyek fel hitelt a lakásra, és adjam oda nekik a pénzt. Ökör.

Természetesen a beutalóból nem lett semmi, bár Péterünk azt mondta, hogy nem kellett volna így felpattanni, menjünk vissza és megkapjuk. Nem kértünk belőle.

Hazafelé tartva nagy durrogások közepette elkezdtem számolni, hogy ez még nagyobb átverés, mint akkor az asztalnál ülve gondoltam.

Pénzügyek:
Az évi 79.000 forintot elosztom havi összegre akkor 6.583 forint jön ki, ha ezt a pénzt nem ezeknek a buzeránsoknak adom, hanem egy teljesen egyszerű 30 évre szóló életbiztosítást kötök akkor lejáratkor kb 2,5 millió forintot adnak (most ne menjünk bele, hogy akkor már nem is lesz forint, meg milyen értéke lesz a pénznek)
De ezt még sokféleképpen lehetne számolgatni.

Lelki kérdés:
Nem hiszem, hogy 30 éven keresztül mindig ugyan abban az időpontban szeretnék nyaralni menni (ebben az esetben telelni), főleg nem ugyanoda.
Nem hiszem, hogy harminc éven keresztül azon kellene izgulnom, hogy el tudom e cserélni valami értelmes nyaralásra a téli szuper balatonomat nem létező wellness lehetőséggel.
Még akkor sem, ha azt mondják, hogy nem kell megvárni, hogy valaki kiveszi a kalapból az én betett utamat, mert egyszerűen HAZUDNAK.
Izguljak, hogy mi van akkor, ha esetleg el akarnám adni az üdülési jogomat.
Senkinek sem kell. Fizethetem, ha bele döglök is. A cégnek meg esze ágában sem lesz visszavenni.

Elképesztő átverés be kellene tiltani az egészet.
De még nagyobb baj, hogy vannak, akik aláírják a szerződést, és csak később szembesülnek vele, hogy milyen nagy baromságot csináltak.
Csak rá kell keresni a cég nevére a népszerű keresőkkel és tele van az internet elkeseredetten, az üdülési jogtól (fizetési kötelezettségtől) szabadulni akaró átvert egyénektől. Van egy cikk, miszerint a Gazdasági Versenyhivatal többek közt megbüntette ezt a céget is a fogyasztók megtévesztéséért, illetve taglalják benne, hogy ilyen tevékenységet, mármint, hogy telefonon invitálnak nem is folytathatnak.

Remélem, írásommal hozzájárulok ahhoz, hogy kevesebb embert verjenek át, és csalják ki a pénzüket.

Üdv

kispite, 2008-04-22  20:08
A World Travel Holding ma is aktív veszedelemként jelenik meg az üdülési jogot értékesítők piacán. Elsősorban neves hazai gyógyfürdőhelyeken kínálnak apartmanokat, mint pl.: Sárvár, Bükfürdő!

Jellemzőik: Nívós helyre csábítják az érdeklődőket akik elsősorban a kilátásba helyezett néhány napos kedvezményes üdülési lehetőség reményében végig ülik a bemutatót. Itt még senki nem is sejti, hogy amit látott, és főleg amit hallott annak a töredéke a valóság, és nincs lehetőségük kontrolálni, hogy mennyit is higgyenek el az egészből! Kérdésekkel felesleges próbálkozni, tökéletesen előre megkomponált, válaszokból kifogyhatatlanok, és természetesen mindig az érdekeiknek megfelelő válaszban részesítik a gyanutlan áldozatot. Rendkívül erőszakossá válik a légkör, ha megszimatolják, hogy valami tetszik neked az ajánlatukbók, itt szabadul el a pokol, mint a vérengző vadak úgy kezdik kerülgetni becses személyedet, és lecsapnak rád, nem hagynak levegőhöz jutni sem amig nem írsz alá egy szerződést. Csak kősőbb fogod megtapasztalni, hogy mennyire rászedtek, és a bemutató telis tele volt hazugságokkal, tények elferdítésével, szándékos elhallgatásokkal!!!

Ha bele estél a csapdájukba, ne késlekedj, azonnal vedd kezedve az ügyet, és vizsgáltasd meg, hogyan szabadulhatsz meg a szerződéstől!! Mondom AZONNAL!!!

A legfontosabb!!!: NE BÍZZ MEG BENNÜK, ŐK SEMMIT NEM FOGNAK HELYRE TENNI, ELINTÉZNI NEKED, ÉS TOVÁBBRA IS HAZUDOZNI FOGNAK, MERT EHHEZ ÉRTENEK A LEGJOBBAN!!

http://www.worldtravel.hu/ ők azok!!



Egy jó tanács: inkább dőlj hátra foteledben, végy egy sört a kezedbe, nézd meg ismét a legunalmasabb sorozatodat, vagy dumcsizz egy kicsit az asszonnyal "milyen napod volt drágám" címmel, ne légy rájuk kíváncsi, ne érdeklődj bármit is ígérnek, és nem érhet komoly baj!!
drfha, 2008-03-21  22:57
Az RSI, RCI, Abbázia, vagy nem is tudom még milyen nevekkel beharangozott előadást ma este én is meghallgattam a párommal. A múlt hétvégén kaptam a telefont, hogy egy 160 ezer forint értékű utazást nyertünk, amiért semmi - hangsúlyozom SEMMI - mást nem kell tennünk, mint elmenni és meghallgatni egy utazásokról szóló előadást. Kétkedve bár, de úgy gondoltuk ez talán belefér. Hát nem erről szólt a történet. Hamar kiderült, hogy itt holmi klubtagságról, meg üdülési jogról van szó, ami természetesen pénzbe kerül, mert hát pénzből lesz a pénz. Az értékesítő személyével nem is volt semmi problémánk, hanem a góré (az értékesítő nevezte így) "hölgy", na ő már kriminális volt. Amíg potenciális ügyfeleket látott bennünk, maga volt a megtestesült bűbáj, ám amikor kiderült, hogy nekünk sem kedvünk sem pénzünk nincs arra, hogy min. 1,5 milliót adjunk ki 3 nap alatt egy hetes üdülésért, ami az előadáson elhangztottakkal szemben csak 50 évre szólt a hirdetett 99 helyett, na akkor már húzta a kicsike a száját, nem is akárhogyan. Már nem voltunk kedves család, meg ifjú pár stb. A beígért ajándékot, csak nagy duzzogva kaptuk, meg és még az is megkockáztatom, hogy a sorszámot is felírta az a szuka, hogy ha esetleg jelentkeznénk a beváltásra, akkor éppen sehol ne legyen hely, De megnyudodhat, MI NEM FOGJUK ŐKET VÁLASZTANI, jó lesz nekünk az eddigi megbízható utazási irodánk.
A tanulság kedvéért senki ne dőljön be ennek a maszlagnak, nem éri meg.
eicon, 2008-03-13  07:07
2008. március 13. csütörtök, Krisztián Könyvjelző hozzáadása
"Csak most, csak neked!" - az üdülési jog csapdájábanDátum: 2008-03-13 06:40:45 "Bámulatos módon" bástyázzák magukat körül az üdülési jogok értékesítésével foglalkozó time share-cégek. A szerződés felbontását közös megegyezéshez kötik, ebbe viszont soha nem mennek bele, miközben az egyhetes üdülőhasználat évi díja milliósra is dagadhat. Becslések szerint 40-60 ezer család rendelkezik ilyen szerződéssel.



Az üdülési jogok értékesítésével foglalkozó time share üzlet sok családnak jelent súlyos terhet a milliós banki kölcsön és a fenntartási díjkötelezettség miatt, és nem is tudnak megszabadulni a drágán megvásárolt egyhetes üdülési jogtól - írja a Népszabadság, amely a Holiday Club Hungary Kft. egyik panaszos ügyfelének megkeresése nyomán kezdett oknyomozásba a time share -piacon. Becslések szerint hazánkban 40-60 ezer család rendelkezik olyan szerződéssel, amely egy adott üdülő vagy üdülési klub által biztosított, hosszú távú, több évtizedre, vagy akár száz évre szóló üdülési lehetőséget jelent, gyakran nemzetközi cserelehetőséggel társulva.

A time share cégek általában egyszerű értékesítési módszerrel élnek: a látványos ingyenes bemutató után azonnali döntést várnak a "csak most" rendelkezésre álló "kivételes" lehetőségről, a vásárlás szándékát kis összegű foglalóval erősíttetik meg, majd nagyon gyorsan - néhány órán, de legfeljebb néhány napon belül - aláíratják új ügyfeleikke a szerződést. Az tartalmazza, hogy a fenntartási díjakat fizetni kell, és azt is, hogy az időpontok és helyszínek cseréjének közvetítése ugyancsak pénzbe kerül. Az ezekből eredő díjak a későbbiekben a több százezer forintos tételt is elérhetik, de az újság megszólaltat olyan ügyfelet is, aki az évi 2,4 millió forintra dagadt egyhetes üdülőhasználati díjat csak banki kölcsönből tudta kifizetni.

Jogászok szerint a time share cégek "bámulatos módon" bást 2008. március 13. csütörtök, Krisztián Könyvjelző hozzáadása
"Csak most, csak neked!" - az üdülési jog csapdájábanDátum: 2008-03-13 06:40:45 "Bámulatos módon" bástyázzák magukat körül az üdülési jogok értékesítésével foglalkozó time share-cégek. A szerződés felbontását közös megegyezéshez kötik, ebbe viszont soha nem mennek bele, miközben az egyhetes üdülőhasználat évi díja milliósra is dagadhat. Becslések szerint 40-60 ezer család rendelkezik ilyen szerződéssel.



Az üdülési jogok értékesítésével foglalkozó time share üzlet sok családnak jelent súlyos terhet a milliós banki kölcsön és a fenntartási díjkötelezettség miatt, és nem is tudnak megszabadulni a drágán megvásárolt egyhetes üdülési jogtól - írja a Népszabadság, amely a Holiday Club Hungary Kft. egyik panaszos ügyfelének megkeresése nyomán kezdett oknyomozásba a time share -piacon. Becslések szerint hazánkban 40-60 ezer család rendelkezik olyan szerződéssel, amely egy adott üdülő vagy üdülési klub által biztosított, hosszú távú, több évtizedre, vagy akár száz évre szóló üdülési lehetőséget jelent, gyakran nemzetközi cserelehetőséggel társulva.

A time share cégek általában egyszerű értékesítési módszerrel élnek: a látványos ingyenes bemutató után azonnali döntést várnak a "csak most" rendelkezésre álló "kivételes" lehetőségről, a vásárlás szándékát kis összegű foglalóval erősíttetik meg, majd nagyon gyorsan - néhány órán, de legfeljebb néhány napon belül - aláíratják új ügyfeleikke a szerződést. Az tartalmazza, hogy a fenntartási díjakat fizetni kell, és azt is, hogy az időpontok és helyszínek cseréjének közvetítése ugyancsak pénzbe kerül. Az ezekből eredő díjak a későbbiekben a több százezer forintos tételt is elérhetik, de az újság megszólaltat olyan ügyfelet is, aki az évi 2,4 millió forintra dagadt egyhetes üdülőhasználati díjat csak banki kölcsönből tudta kifizetni.

Jogászok szerint a time share cégek "bámulatos módon" bástyázzák magukat körül a szerződésben. A GVH időről-időre megbünteti a fogyasztók megtévesztése miatt az érintett cégeket, de ez is hatástalan, mert a néhány millió forintos bírságokat könnyűszerrel kifizetik. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint ők is tehetetlenek, a cégek ugyanis a szerződés felbontását közös megegyezéshez kötik, ebbe viszont soha nem mennek bele. (MR)
eicon, 2008-03-02  08:23
Szia Falcoon! A Közművelődés házában volt, az első emeleten.Az előadás elején a terem előtt regisztrálták a névsorban érkezésünket. Kicsit várni kellett, kijött minden családért egy-egy hostes ,bemutatkoztak,bevezettek a helyünkre, udvariasan elbeszélgettek üdülési szokásainkról. Kezdődött az előadás az "igazgató nőnek "mondott hőlgy tartotta. Itt jött a fekete leves. Igaz mindenki bemutatkozott, de a neveket sajnos elfelejtettem!Elképzelhető a vasárnapi előadás is.
falcoon, 2008-03-02  02:45
Szia Eicon!

Nem tudod vletlen ennek a bizonyos igazgatónőnek a nevét? S esetleg azt, hogy szerveztek-e vasárnapra is"előadást, és helyileg hol volt Oroszlányon.
Eicon, 2008-03-01  20:52
Meghívót kaptunk telefonon az utazási kiállítással kapcsolatos előadásra,melyben egy évig felhasználható kedvezményes üdülést ajánlottak, napi 4800ft-ért. Gondoltuk megnézünk egy üdülőhelyekről szoló filmet és valamelyik szállodában, eltöltünk két-három szép napot. A mai napon elmentünk az előadásra. Egy rendkívűl agresszív üdülésijogot értékesítő kampánnyal találkoztunk.Nem részletezem,de amikor fentartásaimat közöltem az aki" igazgató nőnek" mondta magát számomra megalázó,agresszív,szemtelen és bunkó megjegyzéseket tett. Teljes mértékben megtévesztettek! Történt oroszlányon 2008.03.01.-én. Szerintem csalás mert teljesen mást "üdülési jogot" ad el nem a felkínált kedvezményes üdülést! Bizonyos áruházakat több millió forintra büntetnek,ha nem érkezett meg az árú a kampány kezdetére,pedig sok esetben a szállító késik. De az Abbázia szándékosan megtéveszti,becsapja az embereket!!
okozo, 2008-02-11  17:53
EWI777-nek:
Valószínűleg meg sem tudom közelíteni hatalmas IQ-dat, de amit írtál az egy nagy ba*omság!
Én 10 éve vettem, még bónuszt is használtam, kb hat országban sikerült csak ezzel megfordulnom, ennek ellenére most már befuccsol. Csak két évre előre, valamilyen lehetetlen időpopntokra lehet görög, olasz spanyol helyeket foglalni (tengerparti), nem lehet ír, angol, stb.

és ennyi pénzért (fenntartási ktg+tagsági+csere) egy hetet (nekem annyim van) bárhol és bármikor tudok venni tengerparton főszezonban is.
Légy boldog az IQ-dal, de ne pocskondiázz másokat!
bye
ewi777, 2008-01-15  17:14
T. lenewl!
Javaslom, hogy ne csak áruld, hanem vegyél is egyszer üdülőjogot! És próbáld meg használni is azt!
Akkor majd talán felfogja az a hatalmas IQ-d, hogy miről is van szó!
X+1. hitetlen
polos64, 2007-03-21  18:25
Sziasztok!
Nekem is van üdülési hetem.37.hét szept 9-15. Voltunk már több országban üdülni a csere jóvóltából.Ausztria 2x olaszország 2x spanyolország 2x. Mindezek ellenére ha tudnám, rögtön eladnám áron alul.Sajnos eladhatatlan. Ráadásul ebben az evben is kifizettünk 2 hetet spanyolo.-ba de sajnos nem tudunk elmenni, visszaváltani, más időpontra átiratni nem lehet. tehát eluszott.
Azt utállom ebben az egészben, hogy könyörögnöm kell ha kerestetni akarok üdülőt abban az időpontban amikor szeretnénk utazni.
Azzal érvelnek, hogy olcsobb,jobb kényelmesebb. Mindegyiket cáfolom. Már megbántuk az egészet.Persze az előadáson bombáznak az előnyökkel .A hátrányokat futólag emlitik .Ami ott nem tünik fel! Fenntartási ktsg,tagsági ktsg,telefon, alkudozás.
Jó lenne ha valaki tanácsot adna, hogyan lehet ebből kilépni.
Még valami! Nekünk 1997-től van meg az üdülési hét.
Abban az idöben még nem is hallottunk arról,hogy milyen nagy átverés.(mentségünkre)
Sziasztok.