Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Thassos

babyoil, 2002. szeptember 03. 12:55
Szeptember végén utazom Thassosra, Limenáriára. Görögország ezen részén még nem jártam, ezért kérném a segítséget. Minden információt szívesen fogadok, amit érdemes tudni. Előre is köszönöm.
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (3 találat)
KICSI, 2003-09-09  11:00
Én eddig hétszer voltam Görögben és Thasszoszt egyszer sem hagytam ki. Nem tudom mivel utazol de a szigeten a robogó bérlés a legkifizetődőbb. Idén egész napra volt 13 euro(ez nagy motor a robogó olcsóbb) és ezzel olyan helyekre is eltudsz jutni ahova kocsival és busszal esély sem lenne rá. Maga Thassos város is szép de ez elsősorban halászfalu.Rengeteg látnivaló van mindenhol a romoknál általában nincs is belépő. Ha enni akartok akkor én a kis tavernákat ajánlom. Kifizetődőbb és bőségesebb is. Most már abba hagyom mert hosszabb lesz mint a Háború és béke. Ha visszajössz írj, hogy milyen volt. üdv: Kicsi
papapa, 2003-07-03  14:55
Csak infoként: A görög Olimpic beachen ez van nagy táblára írva: MAGYAR! NE LOPJ!....háááát....no comment
makuta, 2003-06-16  18:29
Én már kétszer is voltam, a világ legjobb helye (mármint Thassos) Egy kb 100 km kerületű sziget, kedves kis városokkal, a hegyekben olyan falvakkal, amilyenekben Zorba lakott vagy járt valaha. Az emberek kedvesek (bár először a délszláv háború idején voltam, kongott a sziget az ürességtől, a legtöbb helyen ingyen is megvendégeltek, csak hogy menjek vissza máskor is.), és ami szimpatikus (volt), hogy alig van magyar. (Mikor másodszor voltam, már néhány autót láttam.) Maga Thassos városa egy kedves kis görög város, a körnéyken van némi történelmi látnivaló. Van egy öböl valahol, ahol a világon a legkékebb a tenger, forró, aranyló a homok - nem tudom, azóta beépült-e, de akkor még csak egy lacipecsenyés volt ott. Nem csodálkoznék, ha azóta már szállodák magasodnának ott.
Hát, nekem bejött, még máskor is mennék.