Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Verona, Valentinnapon

Azonosító szám: 37074időtartam: 4nap / 3 éjszakautazás: busszalindulás: Budapest
2019. február 14., csütörtök
Hotel 3***
Program
Program:

1. nap:
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át. Késő délután érkezés Veronába. Elsőként egy buszos városnézés keretében ismerjük meg a vörös téglavárost, Este szállásfoglalás Verona környékén.

2. nap:
Reggeli után egy belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk tovább Rómeó és Júlia városával. Sétánk a város nyüzsgő főterén indul. Itt található az Aréna is, amely az ókori világ 3. legnagyobb amfiteátruma volt, 30 ezer nézőt tudott befogadni. Nyaranta a világhírű Operafesztiválnak ad helyszínt. Innen a Piazza delle Erbére sétálunk, melyet csodálatos középkori házak és tornyok szegélyeznek. Ennek közelében megtekintjük Júlia házát, ahol a híres erkély látható és ahol szerelmesek százai hagynak üzenetet Júliának. További sétánk során megtekintjük még a Scaligeri sírokat, a Sant'Anastasia templomot, a Dómot és a Ponte Pietrát. A séta után szabadidő következik. Részvétel a "Verona in Love" Valentin napi rendezvényeken.Este visszautazás a szállásra.

3. nap:
Egész napos szabad program Veronában vagy fakultatív kirándulás Milánóba.
Reggeli után egész napos városnézés Milánóban. A városnézés során megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. Elsőként a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza. Az épületet 600 éven át építették és tetejéről csodás panoráma tárul szemünk elé, a szabadidő alatt, aki szeretne, fel tud menni. Innen néhány lépésre található a Galléria Vittorio Emmanuele, amely egy üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel. Itt többek között megtalálható a híres Zucca kávézó, amely leginkább a pesti Gerbeaud-hoz hasonlítható. A csarnok végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza. Innen rövid sétával érjük el a Castello Sforzesco-t, a milánói hercegség tündökésének és bukásának szinterét. A várban ma a város egyik nagy múzeuma tekinthető meg. A közös séta után lehetőség Leonardo híres alkotása, az Utolsó vacsora megtekintésére. Délután szabadidő Milánóban. Este visszautazás a szállásra.

4. nap:
Reggeli után Vicenzába megyünk. A 800 ezer lakosú várost a régi kézművesség tette Európa egyik legjelentősebb aranyműves centrumává, ahol napjainkban is kétszáz tonna ilyen nemes fémet dolgoznak fel. A város egyedülálló megjelenését az egyik leghíresebb olasz építésznek, a XVI. században élt Andrea Palladionak köszönheti, akinek épületei, valamint kastélyai, döntő hatást tettek az építészet fejlődésére. A látnivalók közül kiemelkedik a Teatro Olimpico, Vicenza szimbóluma, a város színháza, amely építészetileg ötvözi a romantikus, gótikus, reneszánsz és barokk stíluselemeket. Ezen túl az idelátogató gyönyörködhet a reneszánsz mester olyan további kiemelkedő műveiben, mint a Bazilika vagy a Palazzo Valmarana. A városnéző séta után szabadidő következik, majd hazautazás Szlovénián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.
Elhelyezés
Hotel 3***
Ellátás: reggeli.

Kiegészítő információk
Idegenforgalmi adó:kb. 1,5 Euro/fő/éj

Fakultatív vacsora:kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Fakultatív program
kirándulás Milánóba: 25 Euro/fő + belépőjegyek

Várható költségek
Verona, Aréna :kb. 10 Euro/fő
Vicenza, Teatro Olimpico: kb. 10 Euro/fő
Milánó, Dóm:kb. 5 Euro/fő
Leonardo, Utolsó vacsora:kb 15 Euro/fő + 3 Euro/fő villamos jegy
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
indulási időpontok:

2019-02-14

időtartam: 3 éjszaka
Hotel 3***
Részvételi díj61 700 Ft/fő
Kötelező járulékok
VOX készülék1 700 Ft/db
BBP
BBP biztosítás580 Ft/fő/nap
Sztornó
Sztornó biztosítás1.50 %
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
  • utazást autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás költségét 3***-os szállodában
  • reggelis ellátást
  • idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza:
  • BBP biztosítást
  • sztornó biztosítást
  • belépőjegyeket
  • fakultatív programot
  • foglalási dij
  • vox készülék