Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bécsi hagyományőrző húsvéti vásárok

Azonosító szám: 14048időtartam: 1 napos programutazás: busszalindulás: Budapest
2017. április 16., vasárnap
Részvételi díj
Program
Indulás reggel 7:00-kor Budapest, 14. kerület, 56-osok tere, Időkeréktől. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Bécsbe. Először a Schönbrunn-i Kastélyt tekintjük meg, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló "Imperial Touron" megismerkedhet a látogató I. Ferenc József, és Sisi életének mindennapjaival: Ferenc József lakó- és dolgozószobája: szolid és egyszerű; annál fényűzőbbek a reprezentációs termek és a vendégszobák. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek. (a kastély belső megtekintése nem kötelező!)
A Schönbrunni kastély előtti húsvéti vásárt az egyik legromantikusabb húsvéti vásárként ismerik. A kastély barokk kulisszája előtt 60 kiállító kínál sokféle kulináris élvezet mellett dekoratív húsvéti díszeket és osztrák kézműves munkákat. Miközben a felnőttek a húsvéti vásár dzsesszzene kínálatát élvezik, a gyermekek kiválóan szórakoznak a húsvéti marcipánnyúl készítő műhelyben, a húsvéti csokorkötésnél, a húsvéti tojásvadászatnál, valamint a Gyermekmúzeumban.
Szabadidő, majd Bécs I. kerületébe, az óvárosba utazunk ahol minden évben az óváros egyik szép, régi terén, a Freyungon megrendezett húsvéti vásáron tornyosul Európa legnagyobb tojáshegye - kereken 40 000 festett húsvéti tojás gondoskodik itt a húsvéti hangulatról. Ezen kívül számos húsvéti ételkülönlegességet találhatunk itt, a húsvéti kalácstól a húsvéti sült bárányig, valamint kézműipari és virágkötészeti termékeket, a legkisebbeket pedig húsvéti barkácsműhely várja és bábjáték, valamint egy nyúlól.
Az Am Hof téri kézműipari vásár is teljes mértékben a húsvéti hagyományok égisze alatt áll az itt kiállított művészi díszítésű tojásokkal és virágkölteményekkel. Ezen kívül szemgyönyörködtető iparművészeti termékeket is találhatunk itt.
Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.
Elhelyezés
Részvételi díj
Kiegészítő információk
Egy nap alatt három húsvéti vásárt tekintünk meg: Schönbrunni kastély előtti húsvéti vásár, Freyungon megrendezett húsvéti vásár, Hof téri kézműipari vásár.

Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (buszon fizetendő)

Várható belépők:
Schönbrunni kastély/ Imperial tour:
Felnőtt:13,30 €/fő
Gyerek (6-18 év) 9,80 €/fő
Diák (19-25 év) 12,30 €/fő

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
Bécsi hagyományos húsvéti vásár
indulási időpontok:

2017-04-16

időtartam: 1 éjszaka
Részvételi díj
Részvételi díj13 990 Ft/fő
BBP
BBP biztosítás1 100 Ft/fő/nap
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
  • autóbuszos utazás
  • idegenvezetés költségeit
Az ár nem tartalmazza:
  • belépődíjakat
  • adminisztrációs díjat
  • biztosítást