Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

USA és Kanada - New Yorktól Montreálig

az Újvilgá keleti parti nagyvárosai
Azonosító szám: 36870időtartam: 15 nap / 13 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
2017. szeptember 22., péntek
Hotel 3*
Program
1. NAP | Utazás Washintonba
Utazás egy neves légitársasággal Budapestről amszterdami átszállással Washingtonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.

2. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül. A legfőbb látnivalók közé tartozik a Fehér Ház, a Capitolium, a Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincolnemlékmű, a Washington-emlékmű, és az arlingtoni nemzeti temető. A délutáni szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeumés kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Szállás Washington környékén.

3. NAP | Washington D.C. - Philadelphia - New York City
Reggeli után Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő keretében fedezze fel a város megunhatatlan csodáit! Szállás New York környékén.

4. NAP | New York City
Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk Amerika ikonikus nevezetességeinek jó részét. A Battery Parkból ámulatba ejtő kilátás nyílik a New York előtti Liberty Island-en álló Szabadságszoborra. A 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatai előtt tisztelgő Ground Zero emlékhely és a korábbi Világkereskedelmi Központ helyén emelt Freedom Tower mély benyomást kelt látogatóiban. A Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a Fifth Avenue/Ötödik sugárút olyan utánozhatatlanul egyediek, melyet egyszer mindenkinek látnia kell. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. A délutáni szabadidő során alkalom kínálkozik az Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV) vagy a Macy's-ben, a világ egyik legnagyobb áruházában történő vásárlásra. A Central Parkban a kocogók, kacsát etetők között kicsit mi is átitatódhatunk a New York-i életérzéssel. A nap folyamán külön foglalható FAKULTATÍV program: életre szóló kalandot jelent a helikopterezés Manhattan felett. A levegőbe emelkedve elénk tárul a Szabadság-szobor, a Brooklyn-híd, a Central Park, stb. Szállás New York környékén.

5. NAP | Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, az 1630-ban puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Útközben megállunk Newport (Rhode Island) bájos óvárosában. Cambridge az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, a Harvardnak és az MIT-nek otthona. Bostonban az utazók rendszerint felkeresik az ország legrégebbi parkját, a Boston Commons-t, a régi gyarmati világot felidéző Beacon Hill-t, a Cheers Bárt, a botanikus kertet, a Newbury utcát és a Copley teret. A Freedom Trail, azaz Szabadság Ösvény Amerika első történelmi városnéző túrája az ország múltjának két és fél évszázadát öleli fel. Szállás Boston környékén.

6. NAP | Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont), illetve a White Mountain titokzatos erdőin átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj és a városkák szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.

7. NAP | Montreal - Québec
Reggeli után Montreal titkainak nyomába eredünk. A Saint Laurent sugárúton kis lengyel csemegeboltok bújnak meg előkelő éttermek között, trendi bevásárlóközpontok váltakoznak filléres boltokkal. Semmilyen montreali városnézés nem lehet teljes a földalatti utcarendszer, az Underground Montreal felkeresése nélkül. Montrealt magunk mögött hagyva, a romantikus Québec vár felfedezésre. A városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. Szállás Québecben.

8. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: egy igazán izgalmas színfoltot jelent utazásunk során a bálnanéző-hajótúra. Szállás Québecben.

9. NAP | Québec - Ottawa - Gananoque
Reggeli után utazás Québecből Ottawába, Kanada fővárosába, ahol egy rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk is lesz. 10. NAP | Gananoque - Toronto Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket, FAKULTATÍV program), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk. FAKULTATÍV: a CN Tower kilátószintjének felkeresése. Szállás Toronto környékén.

11. NAP | Niagara
Reggeli után utazás Niagara on the Lake-be. Életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. Opcionális vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.

12. NAP | Amish tájak és Lancaster
Reggeli után átlépjük a kanadai-amerikai határt. New York államon keresztül Lancasterbe, az úgynevezett amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség mindennapjaiba belepillantva a gépek uralta világ előtti idők sejlenek fel. Este hamisítatlan, amish családi vacsora. Szállás Lancasterben minőségi, középkategóriájú hotelben.

13. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Gettysburg-t keressük fel, amely az amerikai polgárháború egyik legvéresebb csatájának helyszíne. Washingtonban panorámabuszos- városnézés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.

14. NAP | Hazautazás
Reggeli, majd szabadidő. Transzfer a repülőtérre.

15. NAP | Hazaérkezés
Amszterdami átszállással, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.
Elhelyezés
Hotel 3*
Ellátás: reggeli

Fakultatív programok
6 kirándulás:
hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra,
Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel, CN Tower kilátó

Helikopterezés
Kiegészítő információk
FONTOS INFORMÁCIÓK A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába, viszont Elektronikus Beutazási Engedélyre lesz szükség (Electronic Travel Authorisation), mely egyénileg intézendő. Ez 2016. március 15-től kötelező, ennek hiányában nem lehetséges a Kanadába történő beutazás. Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet 7 kanadai dolláros díj ellenében igényelni. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig!

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
USA és Kanada - New Yorktól Montreálig
indulási időpontok:

2017-09-22

időtartam: 13 éjszaka
Hotel 3*
Részvételi díj439 990 Ft/fő
Egyágyas felár217 000 Ft/fő
Kiegészítő szolgáltatások
Stornó biztosítás7 500 Ft/fő
Fakultatív programok
6 kirándulás79 680 Ft/fő
Helikopterezés67 200 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték143 000 Ft/fő
Foglalási díj2 900 Ft/fő
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • REPÜLŐJEGYET ODA-VISSZA, ISMERT LÉGITÁRSASÁGGAL:

Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in.
 • TRANSZFEREKET

A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
 • KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL

Lancaster, Washington, New York, Boston, Montreal, Québec, Toronto, stb.
 • MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT:

Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
 • REGGELIT
 • MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST

Az utazás alatt kollégánk készséggel áll rendelkezésükre.
 • AJÁNDÉKUTALVÁNYT:

10% kedvezmény a Macy's áruházba.
 • INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN:

A repülőtér közelében VIP parkolóban.
Az ár nem tartalmazza:
 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
 • Repülőtéri illeték: 143.000 Ft/fő
 • Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő

Amiket ajánlunk Önnek:
 • Fakultatív programcsomag (hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra,

Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel, CN Tower kilátó): 79.680 Ft/fő Előzetesen foglalható, kedvezményes ár!
Helikopterezés New Yorkban (fakultatív program, külön vásárolható meg): 67.200 Ft/fő (kb. 250 USD/fő) Elegendő számú jelentkező esetén!
 • Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 217.000 Ft/fő/teljes utazás