Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Vietnám - Kambodzsa - Laosz

Indokínai csodák csodája!
Azonosító szám: 2648időtartam: 17 nap / 14 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
2017. november 05., vasárnap
Hotel 3***-4****
Program
1. nap:
Budapest - Saigon
Elutazás Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással Saigonba. Éjszaka a repülőn.

2. nap:
Saigon
Érkezés SAIGON-ba (Ho Chi Minh Város), délután városnézés Vietnám legnagyobb városában: Notre Dame katedrális, városháza, Thien Hau Pagoda, kínai negyed stb. Szállás Saigonban.

3. nap:
Mekong-delta
Egész napos kirándulás a Mekong folyó torkolatához. Ez a vidék Vietnám "éléskamrája". Az innen származó rizs, egzotikus gyümölcsök, méz stb. eljut az egész országba. Rövid látogatás MY THO-ba. Hajókázás a szigetek között, kikötés egy-két szigeten, séta a kézműves falvakban, végül a Vinh Trang Pagoda megtekintése. Szállás Saigonban.

4. nap:
Saigon - Danang - My Son
Reggel repülés Saigonból Danangba. Utazás autóbusszal MY SON-ba, amely kivételes példája a hindu építészet dél-kelet ázsiai hatásának. Ezért kiérdemelte a Világörökség kitüntetést. A csampa dinasztia idején fontos vallás központ is volt. Továbbutazás autóbusszal Hoi An-ba. Szállás.

5. nap:
Hoi An - Hue
HOI AN ősi települése felkerült a Világörökség listára, Danangtól délre található festői szépségű városka. Városnézés, amelynek keretében megtekintjük a település legősibb pagodáját, Chua Chuc Thanh-t, az évszázados kereskedőlakokat, a 400 éves fedett japán hidat. Továbbutazás HUE-ba. Látogatás a Dong Ba piacon. Szállás.

6. nap:
Hue
Az egész napos városnézés hajókirándulással indul a Parfüm-folyón. Látogatás a Hét Történet (Thien Mu) pagodához, majd Minh Mang sírjához. Az egykori Császárváros a pekingi Tiltott város nyomán épült: Ngo Mon kapu, Thai Hoa palota, Mandarinok Csarnoka, Tiltott bíbor város (a császár személyes birodalma), Tu Duc uralkodó sírja. Szállás Hue-ban.

7. nap:
Hue - Danang - Hanoi
Reggeli után transzfer a repülőtérre, utazás a vietnami fővárosba, HANOI-ba. Ismerkedés Ázsia egyik legkellemesebb városával, amely tavairól, árnyékos sugárútjairól és közparkjairól híres: Ho Si Mihn Mauzóleum, Egypilléres Pagoda, Operaház, a neogótikus Szent József katedrális, Irodalom Temploma, a város szívében lévő Hoan Kiem-tó. Szállás Hanoi-ban.

8. nap:
Halong-öböl
Reggeli után egész napos kirándulás a HALONG-ÖBÖL-be. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, látogatás a Thien Cung cseppkőbarlangban. Ebéd a hajó fedélzetén, szállás Hanoi-ban.

9. nap:
Vientiane
Reggel repülés a laoszi fővárosba. Ismerkedés VIENTIANE főbb látnivalóival: Wat That Luang (Királyi Stupa), Laosz legfontosabb nemzeti emlékműve, Diadalív (tetejéről gyönyörű kilátás nyílik az egész városra), Wat Pha Keo templom, Wat Si Saket, Wat Si Muang. Szállás.

10. nap:
Luang Prabang
Reggel repülés LUANG PRABANG-ba, mely a csodálatos templomairól és az azt övező mesésen szép tájról nevezetes, és az UNESCO Világörökség része. Városnézés: Wat Xieng Thong, Wat Visoun, Wat That Luang majd kirándulás a Smaragd vízeséshez. Szállás és vacsora Luang Prabangban.

11. nap:
Luang Prabang
Látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Hajókirándulás a PAK OU barlangokhoz A Phu Si hegyről pedig megcsodálhatjuk a kilátást és a gyönyörű naplementét. Vacsora és szállás.

12. nap:
Luang Prabang - Angkor
Repülés Angkorba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Siem Reapben.

13. nap:
Angkor
Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb ANGKOR WAT szerepel a programunkban. A nap befejezéseként a PHNOM BAKHENG megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás Siem Reapben.

14. nap:
Angkor másodszor
Az előző nap folytatásaként megismerkedünk ANGKOR további nevezetességeivel: BANTEAY SREI, ANGKOR THOM, TA PROHM, BAYON stb. Szállás Siem Reapben.

15. nap:
Siem Reap - Phnom Penh
Utazás autóbusszal Kambodzsa fővárosába. A csoport útközben Skuon-ban, a sült pókokról és bogarakról híres kisvárosban tesz egy rövid látogatást. Érkezés PHNOM PENH-be az esti órákban. Szállás.

16. nap:
Phnom Penh - Doha
Reggeli után városnézés: Megtekintjük a Királyi Palotát, az Ezüst Pagodát, a Nemzeti Múzeumot, a piacot stb. Koradélután transzfer a repülőtérre, hazautazás dohai átszállással. Éjszaka a repülőn.

17. nap:
Doha - Budapest
Korareggel továbbutazás Budapestre, érkezés a déli órákban.
Elhelyezés
Hotel 3***-4****
Ellátás: félpanzió (reggeli + ebéd vagy vacsora)

Kiegészítő információk
Utazás: Budapest - Saigon, Phnom Penh - Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjáraton, valamint belföldi és ázsiai útvonalakon helyi repülőjáratokkal. A körutazáson légkondicionált autóbuszokkal.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a Szervízdíj / Borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!

Elhelyezés: helyi *** / **** kategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: félpanzió (reggeli + ebéd vagy vacsora).

KORÁN KELŐK KEDVEZMÉNYE: - 35.000 Ft/fő, amennyiben a részvételi díj + illeték + és az esetleges egyágyas felár, teljes összegét a jelentkezést követően 8 napon belül kifizeti. Érvényes az indulást megelőző 91. napig.

UNESCO Világörökségek:
Vietnam:
 • Hue császárváros műemlékegyüttese
 • Ha Long-öböl
 • Hoi An ősi városa
 • My Son szentély

Kambodzsa:
 • Angkor romjai

Laosz:
 • Luang Prabang


A változtatás jogát fenntartjuk!

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
Vietnám - Kambodzsa - Laosz
indulási időpontok:

2017-11-05

időtartam: 14 éjszaka
Hotel 3***-4****
Részvételi díj599 800 Ft/fő
Egyágyas felár175 900 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték135 000 Ft/fő
Vietnámi vízum díja17 000 Ft/fő
Vízumügyintézés3 500 Ft/fő
Sztornó
Sztornó biztosítás1.50 %
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • repülőjegyet
 • szállást félpanzióval
 • BBP biztosítást
 • belépőjegyek árát
 • idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza:
 • repülőtéri illetékek: kb. 135.000,- Ft
 • belföldi repülőjegyeket: 750 USD,
 • sztornó biztosítást
 • Vietnam vízum: kb. 17.000,- Ft + 5.000,- Ft ügyintézési díj
 • Kambodzsai vízum: kb. 30,- USD
 • Laoszi vízum: kb. 30,- USD
 • szervízdíjat / borravalót: 70 USD