Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Körutazás a Benelux államokban

Azonosító szám: 13633időtartam: 6 nap / 5 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
2017. április 12., szerda
Hotel 3***-4****
Program
1. nap:
Amszterdam]

Elutazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban, érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután hajózás a csatornákon, majd a szabad program során lehetőség nyílik ellátogatni Amszterdam híres múzeumaiba, a Rijksmúzeumba vagy a Vang Gogh múzeumba. Transzfer a belváros közelében fekvő szállodába (1 éj), este szabad program Amszterdamban.

2. nap:
Keukenhof virágoskertjei, Gouda és Rotterdam]

Keukenhof virágoskertje a világ egyik legszebb helye tavasszal! Virágzó tulipánok és más hagymás növények milliói borítják be a hatalmas park kertjeit, ide vezet első utunk az amszterdami reggeli után. A következő állomás Gouda híres sajtpiaca lesz, a Waag épülete előtt sorakoznak fel a lapos, kerék formájú sajtok. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Rotterdamba. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. Szállás Hága közelében (1 éj).

3. nap:
Bruges és Ghent]

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán, délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-el ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghent-ben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. A szabad program során megvacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszel közelében található szállásunkra. (1 éj).

4. nap:
Brüsszel és Waterloo]

Reggeli után Brüsszelbe utazunk, buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város és sétálunk egyet a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet.Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program (1 éj).

5. nap:
Luxemburg és Namur]

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Vallónia fővárosa, Namur lesz a következő állomásunk, a Meuse folyó partján fekvő város Európa egyik leglátványosabb erődítményével büszkélkedhet. Látogatás a fellegvárban és séta a folyóparton, majd továbbutazás Antwerpenbe. Szállás Antwerpenben (1 éj).

6. nap:
Antwerpen és Delft]

Délelőtt Antwerpen városával ismerkedünk, látogatás a katedrálisban, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Antwerpen hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres, Belgium egyik legfontosabb városa. Délután egy tipikus holland kisvárosba, Delftbe vezet az utunk, ami főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát (a piactér, a városháza az új és a régi templomok), majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban.
Elhelyezés
Hotel 3***-4****
Ellátás: reggeli

Kiegészítő információk
Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 2 óra
Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban
Ellátás Reggeli
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 25 fő

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
Körutazás a Benelux államokban
indulási időpontok:

2017-04-12

időtartam: 5 éjszaka
Hotel 3***-4****
Részvételi díj179 900 Ft/fő
Egyágyas felár60 000 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték32 000 Ft/fő
BBP
BBP biztosítás580 Ft/fő/nap
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
  • repülőjegy
  • szállás 5 éjszakára reggelivel
  • transzferek és programok a leírás szerint
  • hajózás Amszterdamban
  • útlemondási biztosítás


Az ár nem tartalmazza:
  • repülőtéri illeték: kb. 32 000 Ft/fő
  • belépőjegyek a nevezetességekhez
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás