Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Advent Salzburgban és a Salzkammerguti tóvidéken

Azonosító szám: 12813időtartam: 3 nap / 2 éjszakautazás: busszalindulás: Budapest
Mindegy
Panzió
Program
1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Első megállónk Bad Ischl, ahol a Császár-villa megtekintésére nyílik lehetőség. Itt még elsétálunk a napjainkig működő Zauner cukrászdába, ahol Richard Kurth cukrászmester a múlt század ötvenes éveiben feltalálta az eredeti islert. Majd utunk a Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, a festő szépségű St. Wolfgangba vezet. Városnéző séta után továbbutazunk a tó partja mentén és rövid megállót tartunk St. Gilgenben. Este érkezünk a szállásra Salzburg mellé.

2. nap:
Reggeli után városnéző séta Salzburgban: Mirabell kastély, Mozarteum, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér, Mozart szülőháza (melyet fakultatív program keretében belülről is meg lehet tekinteni). A városnéző séta után szabadprogram keretében az adventi vásár megtekintésére nyílik lehetőség. A salzburgi karácsonyi vásár a legnevezetesebbek közé tartozik, a bécsivel, párizsival, amszterdamival és nürnbergivel együtt vonult be a történelembe. Késő délután Salzburgot elhagyva a Hellbrunn kastélynál található adventi vásárban gyönyörködhetünk (a kastély csak kívülről tekinthető meg). Este visszautazás a szálláshelyre Salzburg mellé.

3. nap:
Reggeli után hazaindulás. Utunk a romantikus hangulatú Hallstattba vezet, ahol a páratlan szépségű kisváros nevezetességeit tekintjük meg. Rövid szabadprogram után továbbutazunk Ausztria egyik legszebb és legrégebbi műemlékvárosába, Steyrbe. A két folyó találkozásánál fekvő hangulatos városban a Lamberg kastélyt, a Városházát, a Domonkos templomot tekintjük meg. A városnézés után ellátogatunk Christkindlweltbe, karácsonyi csodaországba. Egy "Éneklő Betlehem", adventi fúvósok, álarcos felvonulás, karácsonyi kovácsolás és sok más egyéb dolog teszi a karácsonyi hangulatot kerek egésszé. Késő délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Elhelyezés
Panzió
Ellátás: reggeli.

Kiegészítő információk
Szállás: osztrák panzióban Salzburg mellett.

Várható belépőjegy költségek:
 • Bad Ischl: Császár villa: kb. 15 EUR/fő
 • Salzburg: Mozart ház: kb. 10 EUR/fő
 • Hellbrunn, adventi vásár: kb. 5 EUR/fő


Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
indulási időpontok:

2019-11-29

2019-12-13

időtartam: 2 éjszaka
Panzió
Részvételi díj49 900 Ft/fő
Egyágyas felár11 000 Ft/fő
Kiegészítő szolgáltatások
VOX készülék1 300 Ft/db
BBP
BBP biztosítás600 Ft/fő/nap
Sztornó
Sztornó biztosítás1.50 %
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • utazást autóbusszal
 • 2 éjszaka szállást
 • reggelit
 • idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza:
 • BBP biztosítást
 • sztornó biztosítást
 • belépőjegyeket
 • idegenforgalmi adót: 1,6 EUR/fő/éj
 • VOX készülék (városnézéshez) 1 300 Ft/fő