Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aqaba Gulf Hotel 4****

Aqaba, , Jordánia
AQABA GULF ****: Fekvése: A szálloda Aqaba központjában, közel a tengerparthoz helyezkedik el, a repülőtértől kb. 15 perces autóútra. A bazársorra és a bevásárlóközponthoz néhány perces sétával juthatunk el. Privát tengerparti szakasszal nem rendelkezik, de fizetés ellenében más szállodák tengerpartját tudják használni a szálloda vendégei. Szolgáltatások: Éttermek, bár, kávézó, medence, mosoda, szobaszerviz, ajándék bolt, konferenciaterem, teniszpálya.
Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe. Ellátás: Félpanzió. DEAD SEA SPA ****+: Fekvése: A szálloda a Holt-tenger keleti részénél található, közvetlenül a tengerparton, melyet lépcsősoron lehet megközelíteni, 408 m-re a tengerszint alatt (egy magasságban a Holt-tenger szintjével). A szálloda kiemelten gyógyászati és kezelési célokkal ideérkezők számára is épült, kiváló fekvésének, valamint klimatikus elhelyezkedésének köszönhetően. Szobák: A szálloda összesen 272 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, télen fűtött, minibárral, telefonnal, műholdas tévével, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély tartozik.

Szobák
Szobák: A szálloda 200 szobával és több lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, telefonnal, tévével, minibárral, tea és kávéfőzővel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Családi és egybenyitható szobák igényelhetők.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, bár, kávézó, medence, mosoda, szobaszerviz, ajándék bolt, konferenciaterem, teniszpálya.
Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe. Ellátás: Félpanzió. DEAD SEA SPA ****+: Fekvése: A szálloda a Holt-tenger keleti részénél található, közvetlenül a tengerparton, melyet lépcsősoron lehet megközelíteni, 408 m-re a tengerszint alatt (egy magasságban a Holt-tenger szintjével). A szálloda kiemelten gyógyászati és kezelési célokkal ideérkezők számára is épült, kiváló fekvésének, valamint klimatikus elhelyezkedésének köszönhetően. Szobák: A szálloda összesen 272 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, télen fűtött, minibárral, telefonnal, műholdas tévével, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély tartozik. Szolgáltatások: Étterem, medence, csúszda, medencebár, széf, internet, szobaszerviz, szépségszalon, különböző ajándékboltok, business központ, teniszpálya, strandröplabda, tollaslabda, kerékpárkölcsönzés, beduin est, valamint orvosi központ széleskörű terápiákkal és szolgáltatásokkal. Parkoló, autókölcsönző, saját közvetlen autóbuszjárat Ammanba heti 3 alkalommal. Gyermekeknek medence, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS