Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Burj Al Arab Hotel (szállás+transzfer) 5*****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A világ első 7 csillagosnak kikiáltott, legtöbbet fényképezett hotele a legendás Burj Al Arab szálloda, mely Dubai első számú látványossága. A vitorlát formázó hotel közvetlenül a Jumeirah Beach-en fekszik, 17 km-re Dubai központjától, 25 km-re a repülőtértől. A hotel az Emirátusok egyik legdrágább hotele, mely a sejknek és népes családjának kedvenc szállodája is. A szálloda nevének jelentése az Arabok Tornya, 321 méteres magasságával a legmagasabb szálloda a világon. Egy mesterséges szigeten található, 280 méterre a parttól, amellyel saját híd köti össze. A legfelső emelet magasságában elhelyezett leszállópálya lehetővé teszi a helikopterrel való megközelítést. Dubai néhány évtized alatt, az olajnak köszönhetően, hatalmas változásokon ment keresztül. Hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok épültek fel alig pár hónap alatt, amelyek ultramodern várossá formálták. Az emírség híres arról, hogy ha valamit elterveznek, azt meg is valósítják rövid időn belül.


Strand: a szállodakomplexum közvetlenül a tengerparton terül el. A csodálatos, aranyhomokos, lassan mélyülő tengerparton minden létező szolgáltatás a vendégek rendelkezésére áll.<

Szobák
Strand: a szállodakomplexum közvetlenül a tengerparton terül el. A csodálatos, aranyhomokos, lassan mélyülő tengerparton minden létező szolgáltatás a vendégek rendelkezésére áll.<

Szolgáltatások a közös terekben
medencék napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: spa és egészségcentrum: különféle kezelések és masszázs, szolárium, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, jacuzzi, aerobik, vízi sportok, teniszpályák, golf a közelben, 8 étterem és bár, business center és számos más szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére a 202 deluxe lakosztály mindegyike 170 nm-es, két szinten terül el. Nappalival, étkezővel, és dolgozó sarokkal kiegészített, ahol laptop, internet hozzáférés, fax, nyomtató és fénymásoló szolgálja az üzleti ügyben utazók igényeit. Plazma tv, széf, minibár, jacuzzi csak néhány a számos felszerelés közül. Minden szoba a legmodernebb technológiával és minden igényt kielégítő kényelmi berendezésekkel felszerelt.
Gyermekeknek: Wild Wadi vízi vidámpark, Sinbad gyermekklub. A gyermekkedvezmények a szülőkkel egy ágyon történő elhelyezés esetén érvényesek. Pótágy ár lekérésre.



Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS