Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Avenue Deira Dubai 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Az Avenue Hotel Dubai szállása Dubai szívében található. A szálloda légkondicionált szobákat kínál síkképernyős TV-vel. A hotel tetőtéri medencéje panorámás kilátás nyújt a városra. Dubai repülőtere mindössze 3,9 km-re található.

Szobák
Az Avenue Hotel Dubai szobái modern dekorációval, meleg színekkel és elegáns európai bútorokkal rendelkeznek. Minden szobában íróasztal, minibár, valamint tea- és kávéfőzési lehetőség várja a vendégeket.

Szolgáltatások a közös terekben
A hotel 24 órás recepciója segítséget nyújthat kirándulások szervezésében Dubai főbb nevezetességeihez. A szállodában fitneszközpont, ajándékbolt, valamint autóbérlés is rendelkezésre áll.
Az Al Rigga metróállomás csak pár lépésre van. A Deira City Center bevásárlóközpont 1,4 km-re fekszik a hoteltől, a Dubai Creek golf- és jachtklub pedig 2,3 km-re található. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS