Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Slovenska Plaza Üdülőtelep Apt.

Budva, , Montenegro
Fekvése: Az 1600 m hosszú Slovenska Plaza strandtól 20 m-re, mediterrán környezetben találtató a szálloda, Budva központjában, 10 perc sétára az óvárostól.

Szobák
2-ágyas, pótágyazható, légkondicionált, telefonnal, SAT TV-vel, minihűtővel, hajszárítóval felszerelt, zuhany/WC-s szobákban. Valamint 2+2 ágyas apartmanokban.

Szolgáltatások a közös terekben
Slovenska Plaza, mint egy zöldkörnyezetben található kisváros éttermekkel, kávézókkal, bárokkal, üzletekkel, medencékkel, sportpályákkal. fodrászattal, szépségszalonnal, újságárussal várja vendégeit. Recepció, lobby, széf a recepción, ingyenes vezeték nélküli internet elérhetőség a közös helyiségekben. Két tengervízzel töltött, nyitott medence napágyakkal, az egyik gyermekeknek vízicsúszdával. Különféle szórakoztató programok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nyitott és fedett parkoló 4.-EUR/autó/nap. Wellness és Spa központ a közeli Hotel Alexanderben. A közelben 11 teniszpálya, minigolf pálya található. A strandon napernyők és napágyak bérelhetők.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS