Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Constance Ephélia Resort 5*****

Mahé Island, , Seychelle-szigetek
A 2010-ben megnyílt ötcsillagos szálloda Mahé észak-nyugati részén épült, kb. 30 perc autóútra a fővárostól, Victóriától és kb. 40 percre a repülőtértől. A szálloda komplexumhoz 2 strand is tartozik, az északi és a déli. A déli részen kétszintes épületben lettek kialakítva a junior suitek, továbbá 4 úszómedence, éttermek és bárok is szolgálják a vendégek kényelmét. Az északi részen privát villák találhatók, továbbá exkluzív "ŕ la carte" éttermek közül lehet választani. A különleges elhelyezkedésű szállodából csodálatos panoráma tárul a Port Launay tengeri nemzeti parkra. A hotelben 5 étterem, 5 bár, wellness-központ, jógapavilon, jacuzzi, szauna, fodrászat, butikok és gyerekklub áll a vendégek rendelkezésére. Ingyenes sportolási lehetőségek: fitneszterem, teniszpálya, squash pálya, szörf, kajak. Fizetés ellenében mélytengeri horgászatra, teniszoktatásra és búvárkodásra nyílik lehetőség.

Szobák
A kb. 60 m2 alapterületű, légkondícionált junior suite-k tv-vel, ingyenes wifivel, iPod csatlakozóval, CD és DVD lejátszóval, ülősarokkal, telefonnal, minibárral, széffel felszereltek. A lakosztályok kertre nézőek, 2 felnőtt és egy gyerek elhelyezésére alkalmasak (11 éves korig).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS