Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ayodya Resort 5*****

Nusa Dua, , Indonézia
Az ötcsillagos hotel Nusa Dua luxusszállodákkal szegélyezett, aranyhomokos partján fekszik, gyönyörű kilátással az Indiai-óceánra. A szálloda egyedülálló balinéz stílusban épült, egy híres hindu eposz, a Ramayana történetét idézi. Étterem, bár, nagyméretű úszómedence és térítés ellenében edzőterem, teniszpályák, két squash-pálya, a szépség- és egészségközpontban szauna és masszázs vehető igénybe. A vízisportok kedvelői részére szörf, snorkeling, búvárkodás és parasailing áll rendelkezésre. A szállodában 24 órás szobaszerviz, autókölcsönző, üzletek, postai szolgáltatások, mosodai szolgáltatás és széf vehető igénybe. A vendégek kényelmét szolgáló Camp Ananada gyermekklub ingyenes gyermek megőrzést biztosít az 5-12 év közötti gyermekek számára. Napközben gyermek- és felnőtt animációs programokat szerveznek.

Szobák
Deluxe, kertre néző szoba: a trópusi kertre néző, kb. 48 m2 alapterületű, deluxe, légkondicionált, teraszos vagy balkonos, kétágyas szobákban vízforraló kávé- és teafőzéséhez, műholdas tv, telefon, elektronikus széf, minibár, hajszárító és fürdőszoba található.
Grand, óceánra néző szoba: az óceánra néző, kb. 56 m2 alapterületű, elegáns kialakítású kétágyas szobák a deluxe szoba felszereltségén kívül műholdas, síkképcsöves tv-vel vannak felszerelve.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS