Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Belvedere Hotel 3***

Medulin, , Horvátország
Medulin, a   Pulától csupán néhány kilométerre található kis halásztelepülés, az utóbbi évtizedekben Isztria és Horvátország jelentős idegenforgalmi központjává nőtte ki magát. Medulin környékén rengeteg gyönyörű partszakasz található, ahol számos nagy férőhelyes, különböző kategóriájú szálloda található. Az itt megszálló vendégek közvetlenül a tenger és a strandok mellett nyaralhatnak, így garantáltan élvezhetik a tengerparti nyaralás minden örömét. A nagyszámú hotelen kívül Medulin magánapartmanok és házak formájában is számos szálláslehetőséget kínál, ahol a vendégek szintén minőségi idegenforgalmi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Az egész napos strandolás, napozás és a Medulinban bőséggel élvezhető más tengerparti örömök, mint pl. a vízisí, szörf, búvárkodás után esténként a Medulin központjában található különböző haléttermekben, pizzériákban és más éttermekben hódolhat az asztal örömeinek. A forró nyári esték során érdemes tenni egy sétát tengerparti sétányon, az "éjjeli baglyok" pedig egy jót bulizhatnak a számos medulini bár, szórakozóhely és diszkó egyikében. A Belvedere Hotel kellemes környezetben található, a strandtól 100 méterre.

Szobák
2 ágyas (pótágyazható ) parkra vagy tengerre néző fürdőszobás, légkondicionálóval,TV-vel és hajszárítóval, felszerelt erkélyes szobákban.

Szolgáltatások a közös terekben
Tengervízes úszómedencék recepció,lift, bár, étterem, Internetrsarok, kocsiparkoló. Sportolási lehetőség térítés ellenében: Tenisz, Mini-golf, Foci, asztalitenisz, Fitness, szauna, masszázs

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS