Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alba Hotel 4****

Napospart, , Bulgária
Elhelyezkedés: a modern négycsillagos hotel a burgaszi repülőtértől 30 km-re, Napospart szívében helyezkedik el, közel a tengerparti sétányhoz, illetve a helyi bárokhoz és kávézókhoz.

Strand: a hotel kb. 50 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak és a napernyők térítés ellenében használhatók.

Szobák
a standard szobák mindegyike rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, hajszárítóval, hűtővel, központi légkondicionálóval és erkéllyel vagy terasszal. Az apartmanok mindegyike egy nappalival, egy ajtóval elválasztott hálószobával, konyhasarokkal, hűtővel és mikrohullámú sütővel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, a´la carte étterem, 2 bár, napközben animáció, hetente kétszer témavacsora, asztalitenisz, fürdőlepedő (letét ellenében), napi 1 óra fitneszterem használat. Térítés ellenében: szépségszalon, masszázs, vízi sportok, orvosi ellátás, fodrászat, wifi, internetkávézó, videojátékok, mosoda, széfhasználat, a közelben bowling, biliárd és üzletek.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész mini csúszdával, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS