Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Atrium & Andalusia Hotel 4****

Elenite, , Bulgária
FEKVÉS
A 2007-ben épült, 2010-ben felújított szállodák közvetlenül a tengerparton találhatók. A szobák kiosztása a telítettségtől függően a két egymás melletti szálloda egyikében történik. A burgasi repülőtér 45 km-re, Nesebar városa 15 km-re, a Napospart központja csupán 9 km-re található.




Szobák
Az Atrium Hotel 130 szobájából 114 tengerre néző és 16 parkra néző szoba, valamint 14 apartman található. Az Andalusia szálloda 252 szobájából 120 tengerre néző és 132 parkra néző. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel/tusolóval, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, mini bárral (egyszer bekészített vízzel) és erkéllyel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
Fodrászat, mosoda, bankautomata, pénzváltási-, autóbérlési- és internetezési lehetőség a közösségi helységekben. A napernyők, napágyak a medence mellett és a tengerparton ingyenesen vehetők igénybe. Strandtörülközőt a szállodák letét ellenében biztosítanak.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence, csúszdák, mini klub (4-12 éves korig), animációs programok, asztalitenisz, strandröplabda, darts, bowling, teniszpálya, mini golf, íjászat, futballpálya, golf, vízi aerobik, spa központ, szauna, masszázs, gőzfürdő, szolárium, jakuzzi, fitnesz lehetőség. A felsorolt szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS