Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Rimel 4****

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
Minőségi szállodakomplexum, amely főépületből és több melléképületből áll. A hotel Djerba egyik legszebb partján található, mintegy 6 km-re Midoun városától, a djerbai repülőtértől 30 km-re, közvetlen a homokos tengerparton. Minden korosztály számára ajánljuk.



Szobák
A 396 bungaló szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel (recepciónál) és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.


Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, üzletek, internet elérhetőség térítés ellenében. A tengerparton és a medencénél a napágyak és napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörülközőkért letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, gyermek medence, asztalitenisz, hét teniszpálya, mini klub (4-12 éves), nappali és esti animációs programok, térítés ellenében: masszázs, wellness, vízi sportolási lehetőségek a tengerparton. A szállodától 3 km-re található golf pálya.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS