Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aydinbey Kings Palace Hotel 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: a repülőtértől kb. 60 km-re, Side központjától és Manavgattól 15 km-re fekszik a 2008-ban megnyílt szálloda, Evrenseki üdülőtelepen, nyugodt környezetben, távol a város zajától. Az Aydinbey hotellánc mindhárom szállodája az Aydinbey hotelektől eddig megszokott minőséget képviseli. Ha itt nyaralunk, a pihenés mellett feltétlenül meg kell látogatnunk a környék szépségeit: el kell utaznunk az antik Side városába is, mely rengeteg ókori emléket őriz.

Strand: a hotel közvetlenül a tisztaságáért és rendezettségéért Kék Zászló díjjal kitüntetett homokos tengerparton fekszik. A strandon a napernyők, napozóágyak, és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

Szobák
a szálloda 359 szobájának mindegyike telefonnal, zenecsatornával, műholdas tv-vel, minibárral, erkéllyel és széffel rendelkezik. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. A családi szobák két helyiségből állnak, 30 m2-esek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
4 étterem, 6 bár, 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, csúszdák, törökfürdő, szauna, nappali és esti animációs programok, jacuzzi, fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, boccia, aerobic, vezeték nélküli internet a hallban. Térítés ellenében: biliárd, bowling, internet kávézó, masszázs, bőrradírozás, szépségszalon, spa kezelések, vízi sportok, orvosi ellátás, üzletek, mosoda, gyermekfelügyelet, szobaszerviz.
Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (3-14 éves korig), minidiszkó, fagylalt a miniklubban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS