Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blue Bay Hotel 4****

Kréta, , Görögország
Elhelyezkedés: ez a helyi besorolás szerinti 4 csillagos, egy főépületből és négy melléképületből álló hotel a heraklioni repülőtértől 25 km-re, nyugatra Agia Pelagia település közelében, a csodálatos Monaftis-öbölben helyezkedik el.

Strand: a homokos-kavicsos strand 150 m-re található, ahol a napozóágyakat és napernyőket térítés ellenében lehet igénybe venni. A partra egy lépcsősor vezet, de a szálloda ingyenes shuttle buszával is elérhető.

Szobák
a hotel 200 szobájának mindegyike terasszal vagy erkéllyel, telefonnal, hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, hajszárítóval és egyénileg szabályozható légkondicionálóval rendelkezik. A családi bungaló kétlégterű és felszereltsége megegyezik a standard szobáéval. A szálloda minden szobája tengerre néz.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napozóágyakkal és napernyőkkel, 2 relax medence (csak felnőtteknek), 2 étterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, hetente többször témavacsorák, esti show-műsorok, diszkó, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya, röplabda, kosárlabda, vízilabda, minifoci, aerobic, minigolf, darts, wifi a lobbyban, tv-sarok, bevezető búvárkodás a medencében (hetente egyszer). Térítés ellenében: spa-központ, belső medence, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, masszázs, teniszfelszerelés és pályavilágítás, biliárd, gyermekfelügyelet, internetsarok, fodrász, mosoda, orvosi ellátás, 2 tárgyaló.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS