Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Days Inn 4****

Aqaba, , Jordánia
Fekvése: Aqaba városközpontjában, az Al-Saada úton található szálloda 50 méterre fekszik a bevásárlóközponttól és 10 km-re a nemzetközi repülőtértől. Privát tengerparti szakasszal nem rendelkezik, de fizetés ellenében más szállodák tengerpartját tudják használni a szálloda vendégei.



Szobák
Az ötemeletes szálloda 110 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike hegyekre vagy az aqabai öbölre néz, többségükhöz erkély is tartozik. Nemzetközi telefonvonallal, műholdas tévével, minibárral, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, és fürdőszobával rendelkezik valamennyi szoba.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda tetején található egy medence, amely ingyenesen áll a hotel vendégei rendelkezésére. Széf ingyenesen igénybe vehető a recepción, orvosi szolgálat hívásra, szobaszerviz (naponta 18 órában), internetelérhetőség (WiFi), autókölcsönző, mosoda, poggyászmegőrző, pénzváltó, fodrászat, étterem, lobby bár. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS