Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blue Sea Hotel 2**

Korfu, , Görögország
A 2 csillagos, barátságos, családi üzemeltetésű szálloda, amely már több, mint 25 éve fogadja vendégeit, Korfu városától és a repülőtértől 25 km-re a sziget délnyugati részén fekvő Agios Georgios üdülőhelyen található. A városkát aranyhomokos tengerpartja tette közkedveltté. Remek kiinduló hely a sziget bebarangolásához. Sétatávolságra fekszik Argirades, egy 10. századi falu, északra pedig a Korrision tó természetvédelmi területe húzódik. Az üdülőhelyen számos taverna, étterem, és ajándéküzlet is található. A legközelebbi vásárlási lehetőség kb. 50 méterre, a helyi buszmegálló pedig kb. 150 méterre fekszik a hoteltől. A szállodát főként azon vendégeinknek ajánljuk, akik nyaralásuk nagy részében kirándulás, aktív pihenést terveznek, és kevés időt töltenek a szálláshelyen.

Strand: a szálloda 100 m-re fekszik a nyilvános, homokos strandtól. A parton a napernyők és a napozóágyak és a strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
az egyszerűen berendezett szobák légkondicionálóval (6 EUR/nap) és erkéllyel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medencebár, műholdas tv a bárban. Térítés ellenében: bérelhető széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence, kis játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS