Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aquila Atlantis Hotel 5*****

Kréta, , Görögország
Elhelyezkedés: ez az 5 csillagos, 2013 áprilisában, teljes felújítása után újra nyitó, ötemeletes, rendezett, hangulatos kerttel körülvett, elegáns szálloda a főváros, Heraklion központjában, a régészeti múzeum mögött, a repülőtértől 3 km-re helyezkedik el. Remek kilátás nyílik innen a város híres és történelmileg is jelentős kikötőjére. A hotel kiváló kiindulópont ezen nyüzsgő, megannyi szórakozási, vásárlási lehetőséggel bíró, és történelmi látnivalóval teli nagyváros felfedezésére, de ideális környezetet nyújt üzleti utazóknak, vagy vállalati illetve konferenciákra érkező csoportok számára is. A repülőtér közelsége zajhatással járhat.

Szobák
Szobák: a hangulatosan, otthonosan és minőségi bútorokkal berendezett 164 szoba mindegyike hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, légkondicionálóval, minibárral, wifi kapcsolattal (térítés ellenében), és bérelhető széffel rendelkezik. A komfort szobák 20-24 nm-esek, erkély nélküliek és a városra vagy a belső udvarra néznek. Az executive szobák 26 nm-esek, erkéllyel rendelkeznek, és a kikötőre néznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 300 m-re található a homokos-kavicsos városi strandtól, ahol a napernyők, napozóágyak térítés ellenében használhatók. Érdemes felfedezni a sziget gyönyörű strandjait és öbleit is, vagy kipróbálni a számos, adrenalinszint-növelő vízi sport egyikét! Szolgáltatások: medence a tetőn, napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár. Térítés ellenében: internetsarok, wifi, wellness szolgáltatások, szauna, masszázs, business center, fitneszterem, konferencia termek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS