Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Alexandros Hotel 4****

Korfu, , Görögország
Ez a 4 csillagos, 2007-ben felújított, egy domb oldalában fekvő, 4 szintes szálloda a repülőtértől 5 km-re, Korfu városától pedig 7 km-re, déli irányban, Perama üdülőterületén fekszik. Érdemes ellátogatni közelében fekvő híres Achileon Palotához, Sissi királyné nyári rezidenciájához. A helyi buszjáratokkal vagy autót, illetve robogót bérelve felfedezhetjük a sziget minden zegzugát, az eldugott és varázslatosan szép öblöket, strandokat. A görög szigetek közül Korfu az egyik, mely évről évre turisták ezreit vonzza kedvező fekvése, természeti szépségei, mediterrán klímája miatt, amit már csak a lakosság vendégszeretete tetéz. Kristálytiszta tengeröblök, rengeteg napsütés, homokos és sziklás tengerpartok csalogatnak, ezen felül pedig jól felszerelt szállodákkal, éttermekkel és számos szórakozási lehetőséggel várja vendégeit.

Strand: a szállod a köves strandtól 150 méterre található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.<

Szobák
a szálloda 100 szobájának mindegyike légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, és verandával rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, wifi, tv-sarok. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS